餐廳: 漁樂 (富泰商場)
資訊:

員工對客人態度極度差,我嚇親!呢間我之前食過一次,食物冇乜大問題,但係員工態度出晒事,真係免費請我都唔想食!餐廳裏面根本冇乜客人,加埋我都唔夠4台客人,入咗坐低一陣冇人招呼,舉高手舉左超過5分鐘冇人咪幫我落單,4個樓面就算見到都當睇唔到⋯⋯好無奈⋯咁既員工真係倒米⋯我不停揮手都當睇唔到,個呀姐咪起對眼扮睇唔到⋯我嚇親,乜香港原來有咁嘅服務⋯真係冇野好講⋯雖然唔係咩高級餐廳。但係未至於要放啲客人隱形呀?好彩個商場頭30分鐘迫車唔洗錢,舉極手都齋傾偈/齋企/做自己野都唔落單⋯我舉到攰便走人!
員工對客人態度極度差,我嚇親!

雖然唔係咩高級餐廳。但係未至於要放啲客人隱形呀?