2023-08-01
𝟸𝟶𝟸𝟹 𝙹𝚞𝚕成日都好想食放題⋯ 又想要有正宗嘅日本和牛放題但帶住小朋友~ 佢地食得唔多⋯ 我地一直都好想試, 日本過江龍和牛燒肉專門店🌟上村牧場 Japanese BBQ🌟佢地既自家牧場養殖 A4 級以上薩摩牛~ 好吸引 今次嚟到銅鑼灣時代廣場同細細影相~梗係book埋位🌟上村牧場 Japanese BBQ🌟 有5 款不同放題套餐, 由$298 起, 有 100 及 120 分鐘不同套餐選擇最有名的是「極盛薩摩牛 套餐」我地想試好耐架喇 多款稀有部位的日本鹿兒島薩摩牛放於一個盒子每兩位惠顧更送一客極級薩摩牛西冷, 一次過試盡多款口味。套餐亦包括多款 200 款其他配料如日本直送海鮮、壽司~ 海膽和牛壽司勁好食、連熱食~ 鳥冬、 拉麵都有, 啱晒細細甜品及飲品都好多選擇而家仲有小童免費嘆放題 🔥暑假優惠🔥📢7月17日起 逢星期一至四✴️ 期限至 8 月 31 日每位成人帶同一位小童並惠顧任何放題套餐, 即享👶🏻5歲以下嘅小童可以免費嚐盡所有放題套餐🍼👦🏻👧🏻5歲至11歲嘅小童只需$130就可以盡情享受美食放題😋😋每位小童最高可慳$168!#上村牧場 #燒肉 #和牛 #Kamimura
成日都好想食放題⋯ 又想要有正宗嘅日本和牛放題
但帶住小朋友~ 佢地食得唔多⋯
我地一直都好想試, 日本過江龍和牛燒肉專門店
🌟上村牧場 Japanese BBQ🌟
佢地既自家牧場養殖 A4 級以上薩摩牛~ 好吸引
今次嚟到銅鑼灣時代廣場同細細影相~梗係book埋位
由$298 起, 有 100 及 120 分鐘不同套餐選擇
最有名的是「極盛薩摩牛 套餐」我地想試好耐架喇
多款稀有部位的日本鹿兒島薩摩牛放於一個盒子
每兩位惠顧更送一客極級薩摩牛西冷, 一次過試盡多款口味。
套餐亦包括多款 200 款其他配料
如日本直送海鮮、 壽司~ 海膽和牛壽司勁好食、
連熱食~ 鳥冬、 拉麵都有, 啱晒細細
甜品及飲品都好多選擇
而家仲有小童免費嘆放題 🔥暑假優惠🔥
📢7月17日起 逢星期一至四✴️ 期限至 8 月 31 日
每位成人帶同一位小童並惠顧任何放題套餐, 即享
👶🏻5歲以下嘅小童可以免費嚐盡所有放題套餐🍼
每位小童最高可慳$168!
#上村牧場 #燒肉 #和牛 #Kamimura #Japanese #Waygu #薩摩牛 #小童放題 #時代廣場 #hktimessquare #foodie #hkfoodie #yummy #相機食先 #銅鑼灣美食 #bbq #日式燒肉 #燒肉放題 #cwb