2021-09-18 29 瀏覽
約左個friend,其實一早約q左,但佢傻左搞錯日子,要1830到中環睇戲所以搞到啲時間都幾趕。不過依間cafe 環境清幽,由幾個後生子幫手打理充滿文青的感覺,cafe 由設計到細節,杯墊都充滿心思😂我叫左煙三文魚牛油果芝士貝果🥯($78)其實價錢泥講係cafe 算平,唔好以為係普通bagel ,其實佢個飽烘過,少少脆香😛煙三文魚同牛油果既味combine 埋好rich,啲料仲要都幾新鮮,有姿勢有實際👍🏻,我同我個friend 都係,側邊有啲沙律🥗伴碟,有點小清新的感覺。野飲方面,泥到cafe 當然試吓佢杯cappuccino ($40)(Iced)D coffee豆好香,啲餘韻在口腔不斷徘徊,正過Starbucks n 倍😛這才是真正的cafeP.S. 女店員好正,文青靚女。

cafe 由設計到細節,杯墊都充滿心思😂

我叫左煙三文魚牛油果芝士貝果🥯($78)

P.S. 女店員好正,文青靚女。