2016-06-10 6648 瀏覽
第一次同老公去MyHouse食飯,個場都幾大,有高檯座,有大梳化座,有Bar檯座,我地選左Bar檯坐,可以同下靚仔鬼佬經理傾下偈😄個度有唱片機可以比客人玩.覺得好特別,不過我地冇玩個度D好多員工係外國人,好好禮貌,好親切,感到好開心我地叫左fried potatoes, 好香香草味,有蒜味加埋sea salt 好好味呵!仲有fried brussel spouts, 第一次食炸既brussel spouts, 好香脆!仲有個小食 Arancini, 就好似食D意大利磨茹飯咁,不過呢個係炸的,好似炸飯糰波波咁,加埋D芝士碎超好味呵!食完呢幾個小食,我地叫埋shot ribs.呢個short ribs 超正, 係多個鐘頭慢火煮的,跟住再煱,食落去外面脆的,內裡好似食牛腩咁,好林,short rib 上放左特式沙津菜,超正,好大份量呢度食野吾貴,份量大,冇10%服務費下次會再去😋
個度有唱片機可以比客人玩.覺得好特別,
不過我地冇玩
個度D好多員工係外國人,好好禮貌,好親切,感到好開心
食完呢幾個小食,我地叫埋shot ribs.
呢度食野吾貴,份量大,冇10%服務費
下次會再去😋