2016-12-14 1183 瀏覽
雖然搬左舖而且全新裝修,富麗堂煌但出品更差。菜色魚翁撒網包羅萬有,但有咩用呢?以前好食既舊舖全部執晒﹗最討厭招牌太光,勁燦眼連字都睇唔到,鬼知您間麵檔叫咩名呀,大陸色彩濃厚。牛腩麵走蔥,放低已見到起晒泡,心知不妙。鹼水味濃烈而霸道,您係勁既。麵質腍劈劈,沒半點爽彈感覺。牛腩肥騰騰,三份一為肥膏,要咬掉先入到口。 瘦肉質好腍,淡而無味。湯底水汪汪淡茂茂,牛腩同湯底半點香味也沒有!跟以前既味道、質素完全不同,天淵之別!我地還以為去錯左地方添呀 ﹗牛腩河,技安直頭見到勁肥腩河已經唔想食,黑晒口臉!但又唔想浪費,硬著頭皮試幾啖,同樣要咬走晒肥膏先入到口,咬完只剩少少肉食乍,真陰功。一邊食就一邊大大聲投訴,湯底無味、牛腩肥騰騰又無味、河粉又腍又碎又散。話想放棄唔食,去其他餐廳再食過。玩野咩?我實在已經太睏,是鬼但食完返屋企算啦!帶您去 Ozone 食好野就口黑面黑,係要黎食垃圾先安樂既,咁鬼犯賤既?Ozone 埋單 $3000 蚊飲香檳食生蠔食刺生,係度厭三厭四,食到黑口黑面!依家 $100 蚊黎源記垃圾您滿意喇麻,開心晒啦!

牛腩麵走蔥
牛腩河