早排我同老公一齊生日,當然有做足功課,搵一啲慶祝嘅餐廳!呢一間餐廳做緊限時優惠,當然少不了我哋留一啲腳毛啦!建議大家可以早少少去餐廳,咁就可以坐喺一個角落位對住落地大玻璃(・ω・)ノ👍🏻Tasting Dinner Menu $428 ✨日本麵豉帶子薄片配鮮蝦肉器皿相對細,不過裏面嘅餡料絕對唔會令你失望,雖然話係帶子薄片,但係食落去都相當有口感,整體清爽!✨松露煮日本年糕松露醬汁煮得濃稠,日本年糕夠煙靭,帶點Fusion嘅感覺!✨焗連殼食法國田螺底部嘅薯蓉保持咗原粒嘅薯仔,食落更加有口感,田螺嘅外殼用上餅乾去包裹,別具特色!✨黑松露蘑菇湯/是日餐湯是一餐湯為海鮮木瓜湯,質地順滑綿香,裏面的確蘊藏住滿滿嘅海鮮,特別食到一絲絲嘅蟹肉;而黑松露蘑菇湯味道較濃郁,粒粒菇菌肉,亦都有別於飲開嘅creamy質地,值得一試。✨鮮鱸魚柳酸甜香草汁上枱已經聞到酸味味嘅味道,更帶多份開胃感,鮮鱸魚食得出已經預先醃製過,咬落每啖均是魚肉,呢個配搭相當新穎,酸甜感亦係口腔之內徘徊咗好一陣子。✨慢燒美國牛肉眼單單主菜已經五選一,肉眼五成熟嘅生熟度,廚師拿捏得相當之好,切落去粉嫩嘅肉身帶多少肉汁,入口牛味好香!✨

👍🏻Tasting Dinner Menu $428

✨日本麵豉帶子薄片配鮮蝦肉

✨松露煮日本年糕
松露醬汁煮得濃稠,日本年糕夠煙靭,帶點Fusion嘅感覺!

✨焗連殼食法國田螺

✨黑松露蘑菇湯/是日餐湯

✨鮮鱸魚柳酸甜香草汁

✨慢燒美國牛肉眼

✨燒羊鞍
七成熟嘅肉質相當淋身,邊位油份較重食落滋香!雖然細細件,但係配菜絕對睇到佢嘅誠意,除咗有烤黃椒、蘆筍之外,更加配上咗番薯肉。

✨精選甜品
以上六道菜式已經令人印象滿好的,加埋呢一份甜品更加係完美嘅結尾。加上我哋今次有訂位,而且慶祝生日,餐廳更加會送上一份畫咗嘅甜品碟添

#優惠情報
而家只要打電話預訂👆🏻呢一個套餐,第二客即可以有半價優惠(收取正價加一)