2009-08-05
想試o左好耐, 噚晚終於試到個女侍應態度好差我o地5 個人去, 有兩個遲過我o地都5-10 分鐘先到, 但佢o地嗌d 野仲快過我o地到, 咁好正常地, 我o地梗係會問下架啦, 個女侍應話, 係咁架喎, 我o地唔係咁計架(即先嗌先到), 答野態度超差, 我諗如果個女侍應態度好d, 我o地會接受佢o既解釋多d, 同埋就算等得耐, 條氣都順d, 老細唔知係咪見生意好得滯, 請佢返o黎趕客o既呢我o地噚晚都有少少趕時間, 所以無慢慢諗邊樣配樣樣, 淨係嗌佢menu 入面fix o左o個d, 最後5 個人嗌o左3 個雪花冰咖啡味: 個fd 話味好濃, 好似飲緊咖啡咁, 賣相中規中矩抹茶味: 勁濃茶味, 食有糖醬部份甜少少, 個味平衡番好味少少, 配料無相像中咁多, 同埋唔知係咪因為催過個侍應, 趕得滯, 個雪花冰出o黎o既時候好似危樓咁準備倒塌 奶味: 個樣好吸引, 好colourful, 配料都ok 多, 如果淨係食哩個, 可能會覺得有少少甜到漏一大班人o既話, 絕對唔好去哩間, 等位都等死你, 我o地之前有班人成10 個人架, 等等下都無等lu我會去其他分店再試過架
想試o左好耐, 噚晚終於試到
個女侍應態度好差

我會去其他分店再試過架