🥺抓緊沒有晚市堂食的尾巴今晚係最後一日有晚市堂市,所以都好多人出街食飯。🌟明太子忌廉天使麵($𝟭𝟭𝟮)由於本人係明太子控,一見到就即刻點左。個汁好濃味,仲食到一粒粒分明嘅蟹子,真心好食。🌟孖寶𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮($𝟭𝟮𝟴)佢有樣嘢好就係可以雙併,俾一啲貪心想食兩隻口味嘅人士選擇🍕我揀咗好惹味避風塘魷魚同命運𝘱𝘪𝘻𝘻𝘢。兩個口味驟眼睇好似一樣,但其實命運𝘱𝘪𝘻𝘻𝘢係佢𝘳𝘢𝘯𝘥𝘰𝘮 俾的意思,今次佢俾咗魷魚🦑蟹柳同蝦🍤。佢個𝘗𝘪𝘻𝘻𝘢係簿嗰種,都幾脆,仲好多芝士係底,食完都勁飽。🌟雞翼好多重奏 ($𝟳𝟴) 雞翼好多重奏本身有4種口味,有麻辣,柚子,水牛城同玫瑰,而因為只可以揀3種,我地就揀咗麻辣、玫瑰、水牛城!最特別係玫瑰味,因為出面市面有比較少呢個口味,食落有陣淡淡的花香。🌟秘密花園水果茶 ($𝟲𝟴)一黎到見到勁大杯,入面有好切咗粒既水果,有士多啤利,有藍莓,仲有奇異果同火龍果,水果茶甜度適中唔會太甜,唔會飲到啲假既水果糖漿味,大大杯又夠兩個人飲。📍𝐋𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐕𝐞𝐠𝐚𝐬銅鑼灣耀華街3號百樂中心25樓

🥺抓緊沒有晚市堂食的尾巴
今晚係最後一日有晚市堂市,所以都好多人出街食飯。

🌟明太子忌廉天使麵($𝟭𝟭𝟮)

🌟孖寶𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮($𝟭𝟮𝟴)

🌟雞翼好多重奏 ($𝟳𝟴)

🌟秘密花園水果茶 ($𝟲𝟴)

📍𝐋𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐕𝐞𝐠𝐚𝐬
銅鑼灣耀華街3號百樂中心25樓