2020-07-17 158 瀏覽
呢間係老字號嘅拉麵店,想當年未有咁多拉麵品牌打入香港嘅時候,小妹細個間唔中就會去,而家都好耐無食過🍜,就入去幫襯下原來佢都有台式嘢飲,我點左🌟仙草奶茶~茶味香濃,同奶嘅比例啱啱好,唔會因為係凍飲而俾啲冰溝淡👍,如果仙草份量再多啲就好了😁今次食左二款小食🌟香煎蝦餅~口感一流,彈牙,配合泰式甜酸醬和沙律菜,好清新,好難得呢度食到泰式風味🥰🌟蒜片牛肉粒~因為佢係鐵板上,上枱要盡快食完,如果唔係去到後面,手肉就會太熟了!🌟豬軟骨拉麵~係佢哋嘅老字號招牌拉麵,配料夠多,有粟米、筍、海帶、木耳、糖心蛋🌟炸豬扒拉麵~呢款係新產品,豬扒超級大塊,大過我成個手掌😄,店家好細心,豬扒同拉麵分開上,咁就唔會淋👍

原來佢都有台式嘢飲,我點左

今次食左二款小食