2021-04-07 808 瀏覽
如果同一大班人搞party或者去野餐,黎米子壽司買外賣食就最好不過,因為佢啲壽司嘅質素幾好。壽司刺身平均人頭消費大約$50左右,以件數來計由$3一件開始,平均數大約$5一件左右。今次公司開party叫左大量壽司刺身,三文魚比較出色肥美得來又有魚味👍海膽唔錯甜而冇怪味唔苦👍,花之戀好食唔會散(修修),帶子大件夠厚身口感好好,吞拿魚一般但係就唔會太乾身,最重要係手握壽司同機器壓壽司真係無得比,真係估唔到幾蚊件壽司都會有意外驚喜,比市面上一般嘅機器製壽司完全唔同,呢個嘅壽司飯係手握嘅,口感完全唔同一般超級市場或者元氣、爭先果啲壽司飯😪呢度價錢亦相當便宜,好多款亦都係平均$3至$5一件,平時出面店舖都係手握壽司質素一般消費比呢度貴幾倍🙈真心推介大家試吓👍溫馨提示:好似我呢次叫咗咁多壽司要等成20分鐘,但係店舖員工叫我下次可以用佢哋QR code預先提早落單以免等候時間總括嚟講,抵食得嚟,真係有驚喜!

真心推介大家試吓👍

總括嚟講,抵食得嚟,真係有驚喜!
2021-04-07
20 分鐘 (外賣自取)