普慶餐廳

The Astor
餐廳: 普慶餐廳
資訊:

2020-09-26 16733 瀏覽
本來想嚟呢間食lunch buffet, 但係佢full得好緊要。。。。。 見佢甜品buffet有位, 照殺~ 食咗先 佢可以whatsapp book位,好方便~佢嘅甜品buffet只係得weekend, 3~5pm, 只係$120, 堅平!!!! 可以加錢叫個appetizer同main course, 都好抵食佢個b1 有d難去,我地都有d盪失路, 但係呢d難我地唔到, 行吓行吓就到. 去到俾電話number佢搵返個booking, 就寫張紙仔俾我, 叫我響旁邊排隊等入坐~ 一到3 點, 好準時, 即刻放人入去~ 佢有幾個姐姐仔帶位, 好好笑容, 好快手, 話咁快就坐低可以出去拎嘢食.因為武漢肺炎,個姐姐仔話離開張枱就一定要戴口罩,我見佢響d buffet枱周圍都有搓手液, 好方便, 搓多d手都安心d.我一嚟就食甜品櫃嘅cake, 好好味~ 尤其係朱古力mousse cake, 好好食 我都食咗好多生果, 有原個蘋果, 橙,青蘋果 (呢d我冇食), 同西瓜, 新鮮菠蘿,提子, d提子好大粒~. 佢都有d面包, muffin, 牛角包咁, d friend話都幾好
佢可以whatsapp book位,好方便~

. 佢都有d面包, muffin, 牛角包咁, d friend話都幾好食~

重點就係嚟食movenpick雪糕~ 有好多款揀, 超正!!! 每次可以拎6 球, 細細球, 可以試好多味, 好抵!!! $120,真係冇得輸

我地有加到appetizer同main course, 大家都揀咗帶子, 好好食~ 佢個牛油果汁好酸, 但係配埋帶子一齊食, 又唔覺得酸, 仲好好味!! 正~ 我叫咗個羊架, 好好味, 唔騷, 有兩件,抵食

仲包埋餐茶, 呢個價錢, 響酒店食一餐, 真係超級抵食!!!

食唔到lunch buffet, 下次再試吓book, 睇吓book唔book到先~

有唔同嘅cake食~
生果~
7成熟羊架
5 成熟羊架
帶子前菜
2020-09-26
有唔同嘅cake食~
生果~
7成熟羊架