2008-12-14 21 瀏覽
我地係依住openrice o既地圖去揾呢間店,去到都3點,唔知道人地就黎落場,走左入去食。當然果個人都照serve我地。我地叫左2個set lunch。咖哩羊 同咖哩牛 naan iced tea前菜係胡椒餅,有3款醬點,好味呀﹗之後有咖哩角同湯,咖哩角好味,好多薯仔o係入面,湯有d味精,飲一半就冇飲。咖哩牛同平時食o既咖喱牛腩一樣,至於咖喱羊就好好味,d 羊肉又腍又冇乜脂肪。如果冇睇錯咖喱羊係偏紅色d,味道都特別好多,所以我d naan 都點晒果邊。至於naan,都幾ok,食得出o既麵粉味,幾好。加埋杯iced tea,仲有好有印度feel o既格局,而且冇其他人客,配合後面落左場一邊食緊lunch 一邊吹水o既印度待應,完全唔記得左自己o係hk。用左35蚊有一個咁美麗o既幻想,令人非常滿意。

咖哩羊 同咖哩牛 naan iced tea

前菜係胡椒餅,有3款醬點,好味呀﹗

至於naan,都幾ok,食得出o既麵粉味,幾好。

用左35蚊有一個咁美麗o既幻想,令人非常滿意。
正 - 胡椒餅
正 - 咖喱角同湯