2018-10-09
匯窿同牛涮鍋又有新promo, 90分鐘美國和牛放題半價, 因著promo 價就去試下!一坐低佢會按人頭比一份美國和牛, 一份豬肉同幾件雞肉你, 第一round嘅美牛, 樣子都唔錯, 有牛味但唔太濃郁。呢碟係二人份嘅唔美牛,鞋少少但牛味重d左邊嘅係圖一牛, 右邊嘅係圖二牛, 雖即兩者都係美和牛, 但可能係部位唔同, 所以味道同外觀都有少少分別!今日牛放題, 當然盡情食牛啦, 所以buffet bar 嘅食物都無點拎過!第4 round 嘅牛令我有驚喜, 無論外觀同味道都比前3round 好味dd! 呢個promo 仲包埋啤酒放題, 啤酒我就無飲, 如果飲埋啤酒就真係好抵食了折完每人$200有找, 2個人一共叫左8份牛, 回本有突! Sorry, 我地真的太貪心了!不過我地係惜食之人, 完全無食剩食物! 行經H 店, 又遇上promo, 當然要再食過啦, 可惜只記得影招牌忘記了影手上嘅雪糕今日嘅係半價巡禮, 樣樣都平價, 好抵!
呢碟係二人份嘅唔美牛,鞋少少但牛味重d
不過我地係惜食之人, 完全無食剩食物!
今日嘅係半價巡禮, 樣樣都平價, 好抵!