2021-06-13 838 瀏覽
隔左個兩月冇來,個menu又變左😂,總體來講款式比之前多左好多。環境都算唔錯下,最緊要可以慢慢hea時間,🤣點左兩個意粉餐都係一百二一百三蚊左右包埋杯52蚊嘢飲。平時叫返杯朱古力or咖啡補返幾蚊差價就OK,不過今日天氣太熱,想飲d清爽嘅嘢,所以點左蜂蜜紅茶,中規中矩。不過佢哋d朱古力特飲超好飲!!!😋嘢食睇得出,店主都好比心機,幾乎每個季度更新一次menu。款式太多了,有點選擇困難。不過佢哋嘅黑松露意粉勁香黑松露味!睇得出d料比得好足。我friend 叫左個韓式卡邦尼,個韓式卡邦尼簡直係驚喜之選!一點都唔輸比d部份餐廳。唯一不足,上次同個staff 講味道有少少鹹,結果今次個黑松露意粉味道淡左d。🤣不過都好好吃。同埋人地主打board game ,board game 款式好多。一班朋友仔一起吃飯玩整個晚上都唔係問題😆。睇某社交平台見到店主莫名奇妙被中傷,今日特地上來捧場,希望你地可以繼續加油。上次來焗到爆,但係今次來又幾涼爽下。同埋d staff 好nice
黑松露雜菌意粉、韓色卡邦尼意粉、蜂蜜紅茶
2021-06-13