環境同員工們之間嘅傾談都會令人覺得呢度是個好有人情味的地方 無法形容可以去親身感受下🤤 但除左食個feel之外重點係食物都好高汁 真係好擔心我之後要排好耐隊…🍱一汁多菜定食($88)要留意餐牌表示平日夜晚同假日全日提供 想食就要計岩時間去了 菜式有冷菜有熱菜 $88係三菜 $98可以食四菜 我個晚有啲夜去 有啲菜式已經賣曬 所以如果想多啲選擇就早少少去喇🤓🍺蜜糖啤酒一口豚肉這是期間限定菜 本身想食吉列豚肉餅但賣曬😭好彩仲有這個一口豚肉 令我有啲慰藉 一口豚肉都是炸的 蜜糖同啤酒味兩者都好出 冇蓋過另一種味 超好送飯 好吃🤤🍤明太子海老西蘭花大家應該知我係明太子fans 明太子醬都足夠撈 西蘭花就3-4舊 蝦仔都有6-7隻 食菜之選 想要多幾舊西蘭花 但都明白係一碟碟小菜 西蘭花一舊好大舊😂🥗南瓜沙律配堅果冷菜我揀左這個 質地似薯仔沙律 好綿密creamy的 南瓜味唔算好濃 中間嘅堅果豐富左口感 素食健康開胃之選😌📣我嘅口味係偏清淡嘅 所以揀左以上嘅小菜 朋友口味濃少少 揀多左 🍗秘製masala雞🍳花椒鰹魚汁溫泉蛋 我係試左少少嘅 非常入味 如果鍾意濃味野就岩曬你喇!🤣🎁烏糬薯($58

🍱一汁多菜定食($88)

🍺蜜糖啤酒一口豚肉

🍤明太子海老西蘭花
大家應該知我係明太子fans

🥗南瓜沙律配堅果

🍗秘製masala雞
🍳花椒鰹魚汁溫泉蛋

我係試左少少嘅 非常入味 如果鍾意濃味野就岩曬你喇!🤣

🎁烏糬薯($58)

比起定食 我心目中呢個甜品係更癲 首先今時今日甜品已經越黎越貴 閒閒地都$68一個 呢個烏糬薯 係包括左

牛窩夫x奶茶雪糕x自製麻糬x紫薯x蕃薯qq條x黑糖

Are you kidding me?

一路食咁多味道咁多種口感一路讚歎$58咁抵😭 仲要樣樣都好食 牛窩夫香脆 奶茶雪糕好奶好滑 麻糬超mochiiii白色一大舊拉下拉下🥲

再睇番餐廳ig 就更加了解到佢地嘅理念同風格 就更想去食多啲了