餐廳: 稻香 (德福廣場2期)
資訊:

2017-06-29 1226 瀏覽
德福廣場經過一番裝修最近稻香已經可以喺商場最頂個層一到去個感覺好豪裝,有現代感下午茶非常抵食一個燒鵝奶粉都係20蚊,而大,中,小點,平均大概比午巿平$3左右先來奶粉超級大碗絕對冇絕對冇揸流攤總括嚟講19個八即係冇得輸呀多啲嚟幫襯等了等了大概十分鐘左右, 燒鵝瀨粉到場發現到瀨粉非常之大碗 , 瀨粉份量非常之多, 簡直抵食到飽!燒鵝大概有五至六塊, 點一點甜酸醬食, 簡直yummy yummy!肉質還可以, 表皮都脆脆地味道: 4分環境: 4分價錢: 5分先
德福廣場經過一番裝修

最近稻香已經可以喺商場最頂個層

一到去個感覺好豪裝,有現代感

下午茶非常抵食

味道: 4分