2019-12-21 181 瀏覽
燒野食或者打邊爐未必個個都啱, 但係中菜我相信每個香港人都唔會抗拒, 簡直係老少咸宜💁🏾‍♀️ 今次為食妹就揀左觀塘既分店去食, 酒樓裝修簡潔而且企理, 絕對係坐得舒服而且服務員既質素都唔錯, 上菜都上得快而且好健談, 唔會因為你問多兩句而唔耐煩💯 食物既選擇有55款, 有鹹食, 甜食, 唔同煮法既小菜都有, 絕對可以滿足曬所有既願望🤩 除左任食既部分外, 每人仲包極品佛跳牆1️⃣客, 上湯虎蝦天使麵1️⃣客🦐, 唔想食虎蝦可以加$40轉做波士頓龍蝦🦞另外仲有片皮鴨🦆同埋堂煎美國谷飼牛柳任食🐮 雖然係任食但係食物既質素完全係保持到水準, 佛跳牆既份量適中材料都豐富, 每人都有一隻小鮑魚😋 虎蝦就比平日既細隻啲, 不過都有啖啖肉而且個天使麵真係好好食, 個芡汁比平日食開龍蝦伊麵果隻更加順口真係超好食🤤 片皮鴨就要自己出去拎, 每當就黎拎曬既時候都會見到服務員拎隻鴨出黎片, 所以唔怕冇得食😍 片皮鴨既皮燒得勁脆而且每塊都大大塊真係好正👍🏽 牛柳係即叫即煎, 食落熱辣辣而且軟綿綿, 絕對係一種好正既享受😌黎到任食既部分, 鹹食加甜品總共有55種食物可以揀, 我地都食左三十幾種😂 當中印象最深刻既就係

黎到任食既部分, 鹹食加甜品總共有55種食物可以揀, 我地都食左三十幾種😂 當中印象最深刻既就係個皮燒得超級無敵脆既燒腩仔同埋半肥瘦又夠曬蜜汁既叉燒, 咕嚕肉, 熱辣辣又脆卜卜既乳鴿, 好耐冇飲既紅豆冰同埋超足料既楊枝甘露🥰 仲有超級足料而且味道拍得住專門店既酸菜魚🐟 其他都唔錯, 不過以上講既幾款都係令我印象最深刻既幾樣, 燒腩仔同叉燒我地都encore左, 絕對唔會因為係任食而令到食物既質素下降👍🏽

鐘意食中菜既朋友絕對值得一試, 價錢方面適中唔會話太貴💰
2019-12-11
  • 京式片皮鴨