2021-09-25 1499 瀏覽
喺OpenRice 見到club one 有個放題只係$237/人(荃灣-星期一至五價)就同fd 試下。但要喺OpenRice 買左卷先去到再比$37/人。一人包一份龍蝦,乳鴿,佛跳牆,湯/碗仔翅,movenpick 雪糕一杯。另外仲有堆小菜/小食任叫(有影埋個list有咩叫)。但兩個女仔叫一round 己飽仲食唔晒。另外可以加錢任叫汔水/橙汁/啤酒,但任食己好肥,飲茶算了。(包一人一份既野):龍蝦: 一人有半邊龍蝦仲有隻拑,己夾開左個殼可好輕易咁叉左成舊肉出黎。肉質ok軟熟唔係似buffet 凍龍蝦嗰d擦子膠咁。乳鴿: 正常,唔會話好細隻佛跳牆: 一人有一隻鮑魚仔,冬菇,江瑤柱冬瓜。花膠一大舊要自己切開share 但唔夠焾偏硬。Overall都好味湯/碗仔翅: 揀左蟲草花湯(唔記得個全名),記得有雞腳,一d排骨等等,味道都okmovenpick 雪糕: waitress 無話有得揀味但咁啱係我鐘意既vanilla(任食既野):無試勻晒每樣野但普遍都正常,諗住一碟二人份量兩片/舊但佢每碟都唔少。芝士條:幾好味,可拉絲咕嚕肉:好味,黎到即食係脆口既蒜心: 出面都唔係成日有蒜心叫,good

(包一人一份既野):
龍蝦

乳鴿
: 正常,唔會話好細隻

佛跳牆

湯/碗仔翅

movenpick 雪糕

(任食既野):
無試勻晒每樣野但普遍都正常,諗住一碟二
人份量兩片/舊但佢每碟都唔少。

芝士條
:幾好味,可拉絲

咕嚕肉
:好味,黎到即食係脆口既

蒜心
: 出面都唔係成日有蒜心叫,good!但都有少少渣。但寫住老干媽炒,食唔出辣味

士多啤梨蝦/黃金海中蝦/炒四季豆
: 不過不失

小炒王
:九菜同d蝦乾肉條一齊炒,正常

炒蚌柳
:荷蘭豆仲多過蚌,初頭以為黎錯。寫xo 醬炒但都食唔到xo 醬味乜濟。但蚌肉正常

叉燒
:有d乾,唔特別好味。但我己好飽好後期先食,唔知襯熱食會唔會好d

拍青瓜/牛展
:味道正常,ok