2021-03-26 354 瀏覽
裝修望落簡潔開陽 入到去十分之有feel 佢地有提供西餐同埋中餐嘅 但我地最後揀咗食中餐 估唔到有驚喜 下次再去開個頭可以去試埋西餐鮮鳳梨咕嚕黑豚肉黑豚肉肉質非常軟腍 重點係無骨 唔使損骨好方便 配合埋佢酸酸甜甜嘅醬汁 好開胃 除此之外佢仲有新鮮嘅鳳梨一齊落去炒 令到成個餸加晒分香辣漁香茄子煲上到枱仲係咋咋聲 好夠熱 仲要聞落去勁香 同埋佢真係送飯一流 好惹味 唔覺唔覺就會食多咗個飯 脆皮炸子雞雖然佢得半隻 份量都幾多下 佢哋仲俾埋啲鹽我哋點嚟食 但其實就咁食都好正 因為一食落去啲肉汁衝擊住成個口腔 而且啖啖肉 肉質好鮮嫩上湯金銀蛋浸時菜新鮮蔬菜再配上鹹香嘅鹹蛋同q軟皮蛋 食落清清地 而且好啱而家呢啲天氣食 因為皮蛋都好下火🙈

鮮鳳梨咕嚕黑豚肉

香辣漁香茄子煲