2022-08-03
終於輪到我去食燒肉!! 🤩🤩九宮格燒肉盛盒($498)幾豐富,雞牛豬咩都有加少少蔬菜,仲跟一大兜椰菜絲沙律,感覺健康啲,但每當食到油脂好豐富嘅牛肉,又會諗有碗飯好似開心啲!! 😆😆肉類質素整體都唔錯,特別係和牛,另外估唔到雞肉都好味有驚喜,又嫩又滑,特別講吓最好味嗰兩款和牛!!🔘和牛壽司店員用火槍燒一燒就食得,油脂豐富都幾大火,好貼心地有塊膠版隔一隔,燒咗啲油分出嚟好鬼香,點少少中間嗰支蒜味燒汁更加好食!! 🔘和牛牛小排又係店員會幫手燒,油花比起和牛壽司更加勁,口感軟熟,牛味濃郁,食得好滋味,平時淨係order呢塊牛小排應該要過百,所以呢個餐都幾抵食!! 🔘巨峰提子乳酸梳打🔘白桃梳打另外order嘅飲品,生果味道唔會好假,甜度都剛好!! 幾鍾意佢嘅裝修,簡約木系風格,個爐都幾大火,我哋鍾意轉細火少少慢慢燒,抽風系統OK食完個身唔會好大味!! 走嘅時候先見到和牛西冷做緊特價$84,呢個好抵,早啲見到嘅話一定會嗌!!
🔘和牛壽司
🔘和牛牛小排
🔘巨峰提子乳酸梳打
🔘白桃梳打
另外order嘅飲品,生果味道唔會好假,甜度都剛好!!