2018-03-27 92 瀏覽
之前食過 泰聚 嘅午餐,覺得質素都好高 ,今次夜晚有時間特登過嚟試埋佢嘅晚餐。 同男朋友叫左一個二人餐 ,雖然話係二人餐但係分兩極多 ,我哋兩個根本就食唔曬。 一開始個粉絲湯入面有好多肉碎 同埋粉絲 ,淨係飲過粉絲湯都已經飽咗 。之後個小食拼盤 亦都好豐富, 有雞翼,蝦餅,魚餅,春捲 ,香葉包雞 。我就最鍾意食個雞翼, 好juicy 。男朋友話最鍾意食魚餅,佢話好入味喎。 之後就到主菜係一個青咖哩牛腩, 佢仲會配兩個白飯 ,但係因為個牛腩炆得好林好入味,個 咖哩又好香濃,我喺好飽嘅情況下都食曬成嗰飯 。但我最鍾意嘅都係兩杯飲品, 因為影相關係我哋叫咗一個菠蘿沙冰同埋一個西瓜沙冰,淨係拎上嚟都已經係萬人矚目 ,啱曬影相呃like 。所以我覺得成個餐係好抵食, 淨係杯嘢飲已經值回票價啦