𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥如果想同朋友靜靜地食一個生日lunch呢度係一個唔錯嘅選擇!由前菜到甜品質素都好穩定,定價合理,侍應超級cheerful 係一個唔錯嘅dining experience 🌟⁣—————————————————⁣Lunch Set價錢睇返主菜😉🥑Fried avocado鍾意食牛油果第一定要試吓😚牛油果炸得外酥內軟 唔會過分油膩帶得出牛油果本身嘅香甜🍕Soup of the day飲落去似農夫蔬菜湯 有少少牛油嘅香氣配埋蒜蓉包味道唔錯🦀Spicy crab meat pasta $158蟹肉意粉喺呢度嘅招牌菜式🍝蟹肉份量毫不吝嗇 食每一啖意粉都會有濃郁嘅蟹肉味 加埋少少辛辣嘅調味 大滿足🥰🍚Mushroom cheese risotto $128意大利飯做到軟硬適中嘅口感💯都食得出菇菌味同埋芝士味 但重口味如我覺得可以再濃郁少少keke🍡Dessert of the day有少少似炸麻糍🤣味道口感都唔錯 但可能嗰日食到飽飽地有少少膩~☕️Coffee or tea呢度嘅咖啡係包埋加奶嘅價錢㗎😬我叫咗cappuccino 正常cafe水準奶泡都打得幾細滑 跟餐包埋性價比唔錯💯—

𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥

我叫咗cappuccino 正常cafe水準
奶泡都打得幾細滑 跟餐包埋性價比唔錯💯
—————————————————⁣
Catch
🔍 #happytreats_saiwan⁣ #happytreats_western
⭐️食物:7.5/10⁣
⭐️CP值:7.5/10⁣

#hkig #hkigfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodlover #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongcafe #hkcafe #hkfood #cafehk #hktravel #hkholiday #香港好去處 #香港餐廳 #香港餐廳推薦 #食評 #黃色經濟圈 #香港加油 #香港人加油 #黃店 #西環美食
Spicy crab meat pasta
Mushroom cheese risotto