2021-06-13 145 瀏覽
好少可會去到屯門咁遠 今次特別長征嚟屯門搵朋友 都算係唔話得✨我話想食邊爐 朋友就物色咗依間雞煲放題比我🤣 都幾抵食任飲任食兩小時(每位$148)一開波就比咗成隻雞咁多嘅份量我哋 雖然好惹味 但我哋兩個人食嘅話 份量都係有啲多…🐓 總要佢係有得加雞件 鐘意食雞嘅朋友 可以瘋狂食食食🤣配菜嚟講肉類嘅選擇唔係好多 淨係簡咗個肥牛try try 任食嚟講 質素算唔錯 唔會話好肥 油脂分布適中🤘🏿配料的話 大多數都係蔬菜為主 值得推薦嘅有 豬紅 萵筍 炸腐竹 芝士竹輪✨ 特別嘅係佢哋總有OPPA 魚板(啫係韓國魚糕) So amzing🤣~佢哋冇咩熟食 得油炸鬼同炸饅頭 我哋叫咗個炸饅頭嚟食 Very jeng!!! 啱啱炸起 外脆內軟 連埋練奶食gdgd 總有一樣值得提嘅係 佢哋嘅野飲除咗普通汽水果啲之外 竟然總有檸檬茶奶茶果啲任飲😍對於檸茶愛好者嘅我 十分友好 飲咗3杯😂😂😂 雖然好飽都好正秋風濃郁沙嗲湯 (+$28)見個雞煲冇咩汁 我哋決定咗加少少錢換咗個湯底 真係超級濃郁🙊 不過食得耐有啲鹹要加多啲水先食到

任飲任食兩小時(每位$148)

秋風濃郁沙嗲湯 (+$28)