之前已經食過佢地既火鍋放題覺得幾正,而家仲推出埋新自費項目 - 海鮮拼盤,又幾啱打卡!海鮮拼盤有幾款海鮮:桂花蚌、珊瑚蚌、蠔同帶子!份量都幾多,好新鮮好爽口.話明台式火鍋,呢度有多款台灣特色湯底同配料,我地揀左藥膳豬骨湯同胡椒豬肚鍋,兩款湯底都好足料!藥膳湯味濃郁,係我最鍾意既重藥材味!胡椒豬肚湯底勁香!開胃!而且幾多豬肚👍🏻.呢度既價錢一向抵食,即使係放題,呢度任食既牛肉質素依然keep住高質,仲有幾款揀添!分別有安格斯黑牛仔、極上無骨牛小排、頂級牛梅花、精選牛五花等等🥩肉味香濃好好食!其他火鍋料都可以出去自助區拎,例如唔同口味既水餃、蔬菜、丸類,特別係爆汁牛丸真係勁多汁好爽!仲有自家製飲品、汽水機、咖啡機同生啤機!生啤都任飲,超抵!.除左甜品櫃有唔同糕點同雪條櫃之外,另一邊仲有手工甜品區,有專人整法式焦糖燉蛋同朱古力醬香蕉pancake!旁邊仲有椰汁芋圓西米露,我要左一碗,好味啊!呢度午市無限時,晚市都有2.5小時!大家可以去試下,真心抵食!
2024-10-09