2023-12-14 6529 瀏覽
位於旺角彌敦道601號創興廣場14樓的馬辣台式鴛鴦火鍋,主打台式火鍋吃到飽。。筆者與朋友於下午九時半入座,可以任飲任食2.5小時,凌晨零時前離開。餐廳近日有開業六週年折扣,折扣和加一後,每位約$180,性價比頗高,頗為抵食。。入座前,食客可以選定兩款鍋底。筆者選了相對清新健康的芫茜皮蛋鍋(Century Eggs with Coriander Pot)和黃豆涼瓜鍋 (Bitter Melon Pork Bone Soup with Soybean)。。鍋底來到前,筆者先去拿配料、前菜和小吃。前菜有開胃的醃蘿蔔片、醃雲耳片、醃青瓜,小食則有香脆的炸雞粒、炸薯角等。。可以自由拿取的配料有台灣香腸、各款丸類(牛筋丸、芝心丸、蟹子丸等)、蟹柳、枝竹、蓮藕片等。連賣相特別的台灣豆串也有,令人頗有驚喜。。朋友則用手機點單,點牛肉、豬肉、海鮮等配料:📌肉類~ 頂級梅花牛 - Beef Chuck Eye Roll~ 極上無骨牛小排 - Beef Boneless Short Rib~特選安格斯黑牛 - Certified Angus Beef~精選牛五花 - Premium Beef Flank~黑

鍋底來到前,筆者先去拿配料、前菜和小吃。

連賣相特別的台灣豆串也有,令人頗有驚喜。

朋友則用手機點單,點牛肉、豬肉、海鮮等配料:
📌肉類
~ 頂級梅花牛 - Beef Chuck Eye Roll
~精選牛五花 - Premium Beef Flank
~黑豚五花肉 - Kurobuta Pork Belly
~黑毛豬梅花 - Kurpbuta Pork
~頂級小肥羊肉 - Prime Lamb Slices
📌海鮮或其他配件
~海生蝦 - Raw Shrimp
~脆肉鯇魚片- Crispy Fish (Grass Cary)
~是日海鮮 - Seafood of the Day
~雞子- Chicken Testicles
~白鱔片- Eel Slices
~紐西蘭青口 - New Zealand Mussels

約十分鐘後,鍋底便上桌了,用手機點的火鍋配料也逐漸上桌了。將牛肉片輕涮三十秒,便可開動了。筆者最愛吃頂級梅花牛 (Beef Chuck Eye Roll),牛肉質感嫩滑,油花分布均勻。其他種類的牛肉的味道也頗為不錯,可見餐廳選材頗為用心。

海生蝦質感爽口彈牙,味道不錯。

朋友則喜愛吃脆肉鯇皮片,用料新鮮,味道鮮甜。

餐廳有一個大飲品櫃,有至少二十款罐裝或盒裝飲品,包括有罐裝啤酒、Somersby Apple Cider 、罐裝汽水等。還有筆者最愛的無糖茶。

另外,還有自助斟酒吧區,相當適合愛喝冰凍啤酒的食客。

最後,當然不少得吃甜品了。當晚結賬後,可換領每人一客MOVENPICK雪糕。

另外,雀巢雪糕和維記糯米糍則無限量供應。
2023-12-14
  • 頂級梅花牛 - Beef Chuck Eye Roll
【油尖旺區】【馬辣台式鴛鴦火鍋】平時同朋友出街食飯,揀嘢食永遠都好困難,尤其同我呢種要求多多嘅 foodie。因為我有時除咗味道、服務同地點之外,仲會搵吓有咩優惠係令到餐飯抵食嘅。今次我就留意到 Storellet 呢個 app 喺馬辣有個會員優惠,即刻試用先。同兩位北海道之友去到就試佢哋嘅「任飲任食台式火鍋」,要咗鴛鴦鍋底,揀「胡椒豬肚鍋」同「藥膳豬骨鍋」,兩者都各有特色,食落好夠味,同啲火鍋料都好夾。講就講係任食三小時,不過同無限時都分別不大,好夠時間食。除咗豬牛羊任叫,海鮮類都幾多,海生蝦、脆肉鯇魚腩、脆肉鯇魚片都係我覺得唔錯嘅選擇,而自助區都有墨魚仔、蠔、帆立貝可以任夾,適合唔同目標顧客。而甜品就有凍櫃嘅選擇同埋手工甜品,個牛油麵包布甸幾好食。每位 $208 嘅價錢,以呢個食物同服務質素、飲食選擇、地理位置方面都係上乘嘅,好值得試。而家透過 Storellet 成為會員之後,仲可以得到一張 coupon,喺 14/12 - 13/1 四點半後入座嘅話就每位減 $20,再抵咗啲添呀。。。(地址:旺角彌敦道601號創興廣場14樓)@storellet@spicyhorsehotpo

(地址:旺角彌敦道601號創興廣場14樓)

@storellet
@spicyhorsehotpot

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am油尖旺區 #旺角 #旺角東 #油麻地 #馬辣台式鴛鴦火鍋 #馬辣 #任飲任食台式火鍋 #storellet #晚市優惠 #旺角火鍋 #旺角打邊爐 #1am1231 #1ambackup
2023-12-07
用餐優惠
優惠券
5天前 0 瀏覽
呢間馬辣台式鴛鴦火鍋$200左右已經可以任飲任食2.5 小時😍!餐廳中央位置有架黃色巴士,兩邊擺放咗大量火鍋配料,款式選擇夠晒多,有齊晒丸類、蔬菜、餃子、滷肉蛋、炸物等,連我最鍾意食嘅🦪急凍生蠔、麻吉燒同台灣香腸都有😳 湯底揀鴛鴦鍋仲唔使加錢,台式麻辣鍋及藥膳豬骨鍋兩款都各有特色!個人特別鍾意麻辣鍋,味道唔會好辣,仲幾惹味添❗️之後就可以正式掃QR code落牛肉、豬肉同海鮮😳呢個價錢嚟講,牛肉同豬肉質素都幾唔錯,夠晒肉味,而且唔會好韌,對得住個價錢有突😍 外面原來仲有另一個甜品區,我嗌咗即叫即燒嘅焦糖燉蛋🤩 埋單之後仲有一人一杯Movenpick雪糕,正❗️

2024-05-25 114 瀏覽
出黎旺角揾野食,第一時間就諗起創興!今次試下宜間馬辣台式火鍋!重有鴛鴦湯底!正呀!我地揀左麻辣鍋同酸菜白肉鍋🥰有勁多款食物揀😍生蠔、小扇貝、牛筋👍🏻👍🏻重有好多類丸、台灣腸、豬肚等真係唔錯連烏冬都有2種選擇😍真係正!手機落單嘅食物就有肉類同海蝦、蜆、雞子等飲品有1664嘅生啤!重有勁大個飲品櫃!甜品都有幾款選擇,布甸西米露、椰汁西米露,埋單後重有movenpick雪糕👍🏻🥰-🌸店名:馬辣台式鴛鴦火鍋📍地址:旺角彌敦道601號創興廣場14樓🚇交通:旺角站E1出口⏰營業:12:00PM-00:00AM-
出黎旺角揾野食,第一時間就諗起創興!

連烏冬都有2種選擇😍真係正!

手機落單嘅食物就有肉類同海蝦、蜆、雞子等

飲品有1664嘅生啤!重有勁大個飲品櫃!

🌸店名:馬辣台式鴛鴦火鍋
📍地址:旺角彌敦道601號創興廣場14樓
🚇交通:旺角站E1出口
⏰營業:12:00PM-00:00AM
2024-05-24 82 瀏覽
12/5 母親節的日子我選擇了台式火鍋馬辣火鍋 🍲係以前喺台灣/香港都食過,質素幾好 👍🏽 加上就快減肥我揀咗火鍋 🤩 因為我好鍾意打邊爐 🤣晚市人均$200已經有2.5hr任食 🥂🥳其實我好鍾意打邊爐 🤣 📌 晚上七點前結賬離座,每位減$40鴛鴦鍋唔需要加錢 ✌🏻我揀咗藥膳豬骨同埋麻辣鍋 🤩 好重藥材味我覺得好正 🙌🏻麻辣嗰方面唔會話好辣都好適合香港人 👍🏽肉類多款選擇 ➡️➡️ 頂級小肥羊肉/特選安格斯黑牛仔/頂級牛梅花/頂級牛梅花/極上無骨牛小排/頂級小肥羊肉/黑豚五花肉/鮮牛肉/雞肉等⋯⋯ 肉類質素幾高 而海蝦都係好生猛新鮮 💯餐廳嘅中間有架巨型嘅巴士入邊有好多唔同嘅火車站配料選擇😱飲品方面都有好多種類 🎉餐廳環境寬敞?無論係二人用餐定係多人用餐都好適合🈴
12/5
母親節的日子我選擇了台式火鍋馬辣火鍋 🍲
係以前喺台灣/香港都食過,質素幾好 👍🏽
加上就快減肥我揀咗火鍋 🤩

餐廳嘅中間有架巨型嘅巴士
入邊有好多唔同嘅火車站配料選擇😱
飲品方面都有好多種類 🎉
餐廳環境寬敞?無論係二人用餐定係多人用餐都好適合🈴
同朋友係旺角搵食,醒起係創興有間火鍋放題未食過,就決定去試下。位置非常方便,環境好大,座位闊落😆食足2.5小時,包你一定飽😛依家1900前埋單離座仲每位減$40😏佢地個任食鴛鴦火鍋性價比高,有多款湯底可選擇,有辣同唔辣架🤣我地揀左皮蛋湯同藥膳湯底😚滾起身都香噴噴位於入口有間黃巴士,兩邊都有唔同種類食物揀,包括有丸類、芋絲、台灣香腸、餃子、油炸鬼、菇類及蔬菜等🤩有多種肉類可供選擇,包括頂級梅花牛、牛小排、牛五花同豬肉等。肉質鮮嫩多汁,脂肪分佈均勻,好有咀嚼口感😍另外仲有蝦類、脆肉鯇、鯇魚片、青口同雞子等,全部都好新鮮😎飲品櫃好大好多野揀🤩有啤酒、汽水同茶類。仲有豆漿同咖啡飲🤤甜品都有多種選擇😚有蛋糕、雪條、泡芙、雪糕同糯米糍等。我地就揀左movenpick雪糕😌有雲呢拿、朱古力同士多啤梨味☺️岩哂一家人黎食🤣唔好錯過有個手工甜品區,會有師傅即場整pancake,鍾意pancake既朋友唔好錯過🫶🏻馬辣台式鴛鴦火鍋 (創興廣場) (旺角)📍旺角彌敦道601號創興廣場14樓
位置非常方便,環境好大,座位闊落😆

我地揀左皮蛋湯同藥膳湯底😚滾起身都香噴噴

另外仲有蝦類、脆肉鯇、鯇魚片、青口同雞子等,全部都好新鮮😎

飲品櫃好大好多野揀🤩有啤酒、汽水同茶類。仲有豆漿同咖啡飲🤤

岩哂一家人黎食🤣

馬辣台式鴛鴦火鍋 (創興廣場) (旺角)
📍旺角彌敦道601號創興廣場14樓
位於創興廣場嘅台式鴛鴦火鍋店去慣旺角一帶都知地點就近又方便💕🥰環境面積幾大 座位非常多‼️而且一入去已經見到有架黃色巴士🚌原來係佢地嘅自助吧 放滿曬食材 任君選擇🙏🏻⁡今日就嚟試佢哋嘅「任飲任食台式火鍋」鴛鴦鍋✌🏻湯底夠多選擇 其中台式麻辣鍋/酸菜白肉鍋/胡椒豬肚鍋係人氣首選😎其中一個特色係食鴛鴦鍋唔使加錢 爽爽爽我地就揀咗「台式麻辣」同「胡椒豬肚」湯底幾濃厚 各有特色 食落好夠味‼️⁡打邊爐點少得肉呢😂肉肉方面都幾高質一次過食到頂級梅花牛/極上無骨牛小排/安格斯黑牛/黑豚牛五花/黑毛豬梅花/仲有頂級小肥羊肉 任叫任食 大胃王必訪✨⁡除此之外 仲有海生蝦/脆肉鯇魚骨腩/雞子/青口/白鱔片/沙白等等是日海鮮🦞蝦+脆肉鯇都係特別新鮮嫁😍自助吧就有大量台灣食材如花枝丸/麻吉燒/台灣香腸等 應有盡有仲有多款蔬菜🥬/丸類/菇類/餃子🥟等食材⁡至於飲料甜品方面就有汽水/豆漿/椰青水等甜點有格仔餅🧇/西米布甸/焦糖燉蛋 🍮/啫喱/雪糕🍦/雪條 咪話唔吸引😋😋⁡
位於創興廣場嘅台式鴛鴦火鍋

今日就嚟試佢哋嘅「任飲任食台式火鍋」鴛鴦鍋✌🏻
湯底夠多選擇 其中台式麻辣鍋/酸菜白肉鍋/
胡椒豬肚鍋係人氣首選😎
其中一個特色係食鴛鴦鍋唔使加錢 爽爽爽
我地就揀咗「台式麻辣」同「胡椒豬肚」
湯底幾濃厚 各有特色 食落好夠味‼️

甜點有格仔餅🧇/西米布甸/焦糖燉蛋 🍮/
啫喱/雪糕🍦/雪條 咪話唔吸引😋😋
2024-05-06
2024-05-05 87 瀏覽
餐廳面積幾大,座位非常多,最大特色係佢個黃色巴士,兩邊係自助吧,放滿食材,幾得意。湯底方面共10款,呢度其中一個好處係食鴛鴦鍋唔使加錢,揀咗台式麻辣鍋及藥膳豬骨鍋。麻辣鍋香而不辣,入面仲有鴨血,想再豐富啲可以加大豆芽菜入去,好夾呀!火鍋配料方面,丸類選擇幾多,而且有多款台灣食材,如花枝丸、麻吉燒及台灣香腸等。另外仲有我最鐘意嘅台灣豆串,吸哂湯底好好味。仲有牛肉及海鮮,可以用QR Code落單。食完記得要食甜品,古早蛋糕好鬆軟,甜度剛好,雪糕選擇亦唔少,有款日本黃豆黑蜜雪條幾好味。

仲有牛肉及海鮮,可以用QR Code落單。

2024-04-27
2024-05-02 68 瀏覽
朋友介紹去食「馬辣台式鴛鴦火鍋」,話好抵食!喺正彌敦道,位置好方便座位闊落坐得舒服好旺㗎!記得預早book位‼️講返嘢食先:一去到門口,侍應生就叫你揀兩款湯底揀完湯底才入單開卡計時食足2.5小時,唔使驚唔夠時間食嘢用手機📱點餐,另外出面架黃巴士同附近都有好多自助嘢食可以拎我哋揀咗台式麻辣鍋同胡椒豬肚鍋打邊爐配料有:🐮牛小排、牛五花、肥牛、滑牛、豚肉、🐓雞醉雞、🦐海蝦、脆肉鯇、鱔、水魷、響鈴、蜂巢豆腐、各種丸類、鵝腸、牛柏葉、廚師腸、蟹柳、🫛瓜菜類、鮮蟲草花 …仲有台式嘅甜不辣、台式香菇貢丸、台式滷牛筋、台灣腸、台灣豆串、鴨血…等等,不能盡錄打邊爐之前仲可以先食點餐前小食,酸蘿蔔、涼拌雲耳、手拍青瓜、椒鹽粟米、滷肉蛋飲品櫃好大好震撼,飲品無限供應啤酒、汽水、涼茶、仲有其他特色飲品、豆漿、咖啡機,一一俱全🤩甜品有好多選擇,芒果布甸、桂花糕、啫喱糖、泡芙、豆腐花、雪糕雪條雪米糍 🍦唔好唔記得,黃巴士的另一邊方向,仲有個即製甜品吧,有西米布丁,即製pancake,同埋每人一杯Movenpick食物種類超多,夠特色,仲有甜品,無限量飲品,性價比超高!👍🏻
朋友介紹去食「馬辣台式鴛鴦火鍋」,話好抵食!
喺正彌敦道,位置好方便
座位闊落坐得舒服
好旺㗎!記得預早book位‼️

講返嘢食先:
一去到門口,侍應生就叫你揀兩款湯底
揀完湯底才入單開卡計時
食足2.5小時,唔使驚唔夠時間食嘢

用手機📱點餐,另外出面架黃巴士同附近都有好多自助嘢食可以拎

我哋揀咗台式麻辣鍋同胡椒豬肚鍋

飲品櫃好大好震撼,飲品無限供應

甜品櫃
前菜,涼伴
各款牛
飲品櫃,啤酒、汽水、涼茶、特色飲品
雪糕櫃
晚上在旺角創興廣場《馬辣台式駌鴦火鍋》打邊爐😄,衣度連晚餐時段都可享用任飲任食2. 5小時,夠晒時間邊食邊吹水啦!👍🏻 而且七點前埋單,仲每位減多40元,做埋餐廳會員又每位減多10元,咁攪攪,人均都係百幾蚊,又幾抵食喎!🤑全埸仲要生啤,啤酒任飲,喜歡飲酒既朋友仔,基本飲番幾杯都回本啦!🤣湯底選配了台式麻辣鍋及莞茜皮蛋鍋,一邊上火上邊下火😂即刻掃上QR code看看有咩點先😏,即點四款牛肉:頂級牛梅花,極上無骨牛小排,特選安格斯黑牛仔,精選牛五花。兩款好像幾高級既豬喎!😏黑豚五花肉及黑毛豬梅花,還有頂級小肥羊肉,可惜我最怕羊騷味🙈,海鮮仲有海蝦,脆肉鯇,白鱔片,沙白,青口等等,重點有我地最鐘意食既雞子喎!😍黃巴士上還有衆多配菜,任君選擇,有麻辣湯絕配既大豆芽,台灣香腸,台灣豆串,台灣花生味麻吉燒,甜不辣,鴨血,脆脆響鈴等等。。。衣度除左打邊爐外,仲有手工甜品,居然有我地最喜愛吃的焦糖雞蛋布甸呀!😍 焦糖仲要現場用火槍燒制架!🤤再整埋個班蘭香蕉班戟配朱古力醬,超滿足呀!🥰估唔到埋單後再有驚喜,每人一張Mövenpick換領券😋

湯底選配了台式麻辣鍋及莞茜皮蛋鍋,一邊上火上邊下火😂

兩款好像幾高級既豬喎!😏

再整埋個班蘭香蕉班戟配朱古力醬,超滿足呀!🥰

估唔到埋單後再有驚喜,每人一張Mövenpick換領券😋

2024-04-29 42 瀏覽
創興廣場呢一間馬辣打邊爐店,我已經食咗好幾次,真心覺得佢嘅價錢好抵食!佢每位佢平日晏晝每位淨係一百幾就已經有得食,有得任食鴛鴦火鍋,性價比高。而裏邊會有唔同嘅丸類,牛肉,豬肉,海蝦,蜆等等嘅菜式,真係選擇好多,飲品甜品非常齊全!食完主食之後,仲有得任飲飲品同埋任食甜品!飲品方面除咗普通罐裝汽水之外,亦都會有啤酒,豆漿,即沖嘅咖啡同茶等等。而且佢裝修都好有心思,喺出邊中央拎嘢食嗰個位度,佢係會用一架巴士去裝,真係好得意!而入邊嘅位置都幾大,夠闊落,都舒服。而且近地鐵站,好方便。

今日去左馬辣打邊爐,佢係旺角,位置好方便,真係抵喎,夜晚去食2個半鐘都只係每位$208,性價比高如果7點前離座,更可以平$40@1位我地一嚟叫左個鴛鴦湯,爸爸媽媽食麻辣,小朋友食蕃茄。麻辣湯夠麻夠辣,真係十分刺激。蕃茄湯十分濃郁清甜。用嚟洽野食吸哂啲味,真係勁正。呢度有好多唔同配料可以選擇,牛肉、海鮮呢啲就手機點餐,真係要讚個牛,夠滑夠肉味,即使係任食,一啲都唔hea。而自助吧就有好多唔同配料可以選擇,有油炸鬼、鵝腸、餃類、丸類、蔬菜等等。其中有個咸蛋蝦滑,真係超級好味。任食火鍋緊係唔少得飲品啦,呢度除左啤酒汽水,就連涼茶、生啤同豆漿都有,真係好多選擇。醬料區都有好多唔同嘅醬料可以選擇,自己混自己嘅醬,不過我就覺得個湯底已經好夠味,所以都唔使點沾醬食都得。甜品區都好多唔同嘅選擇,啫喱、奶凍、豆腐花、雪糕、雪條等樣樣都有,真係大人細路都啱呀。呢度仲有個好特別嘅手工甜品區,會有師傅即場整班戟,夠哂新鮮。
如果7點前離座,更可以平$40@1位

2024-04-17 69 瀏覽
#christine開飯日記 相信咩天氣都唔會阻礙到香港人打邊爐嘅心😂我同我男朋友都唔例外🤭喺咁多種打邊爐入邊,我對台式嘅鴛鴦鍋呢都幾情有獨鍾㗎。貪佢啲味平時唔係咁易食到呀嘛,今次呢我就去咗旺角創興廣場-「馬辣台式鴛鴦鍋」。佢都好出名㗎啦,我啲朋友多數話想食台式打邊爐都會揀佢。佢性價比又高啦,而且嘢食嘅款式都好多,加上位置又方便。🌟酸菜白肉鍋&蕃茄洋蔥鍋湯底我就揀咗酸菜白肉鍋&蕃茄洋蔥鍋。我自己就好鍾意台灣嘅酸菜白肉鍋嘅,因為酸酸地好開胃🤤,而男朋友呢唔係好想食辣呢咁就揀咗港人最愛嘅蕃茄湯底,同樣都好鮮甜嘅🌟美食黃巴士一行到入舖頭,第一下最吸睛,一定係架黃巴士。喺巴士上面呢左右都放咗好多蔬菜、肉類、丸類等等。咁食客們呢就可以隨自己想食啲咩咁就可以夾嘅。🌟牛肉🥩佢嘅牛肉同埋一啲海鮮就係用手機落單嘅,款式都幾多啦。而且呢每次落單好快就會上菜㗎啦。所以都幾方便嘅。佢嘅牛肉油脂分布都幾平均,而且個質感都好嫩滑👍淥大約30秒左右就可以食啦😍🌟餐飲不得不提呢,佢有一個好大嘅飲品櫃,所以基本上你想搵咩類型嘅飲品,都可以滿足到你嘅需要嘅👍真係要大讚㗎。🌟甜品佢嘅甜品款式都好多嘅,除咗一般嘅雪糕,西式甜
#christine開飯日記

🌟酸菜白肉鍋&蕃茄洋蔥鍋

🌟美食黃巴士

🌟牛肉🥩

🌟餐飲

🌟甜品
佢嘅甜品款式都好多嘅,除咗一般嘅雪糕,西式甜品之外呢,佢仲會有啲即整嘅甜品嘅。我嗰日去呢就會有斑斕pancake同埋焦糖燉蛋。咁我嗰日都試咗焦糖燉蛋。可能因為即整嘅關係,都真係幾出色㗎

🌟Movenpick
喺埋單之後,咁店員就會比一張飛仔你去換Movenpick嘅雪糕😍千祈唔好唔記得食啊

🍴馬辣台式鴛鴦火鍋 (創興廣場) (旺角)
📍旺角彌敦道601號創興廣場14樓
2024-04-03 159 瀏覽
超抵食!地理位置又夠方便、性價比高2.5hr 任食火鍋!🤩🤩🤩🤩🤩出開旺角買野,去食個開心快活任食火鍋😋火鍋🍲咩都有得食可以選台灣特色湯底,清淡的鴛鴦湯底、麻辣湯底,都均有選擇而且食物配料選擇多,台灣腸,花枝丸,炸魚皮⋯應有盡有🥳任飲生啤🍻汽水、豆漿、椰青水甜品仲有格仔餅🧇西米布甸、焦糖燉蛋 🍮啫喱、雪糕🍦雪條肉🥩豬、牛、羊、魚,虾🦐非常多而且肉類薄切新鮮好快熟入到去座位又夠大唔怕枱仔細細唔夠位放野食坐得非常之舒服😌個日就叫左沙嗲湯底同蔬菜清湯🫶🏻小朋友就食清湯湯底,大啖大啖咁食烏冬呀,肉呀菜呀!而沙嗲湯底好夠味真係食到好滿足😌

出開旺角買野,去食個開心快活任食火鍋😋火鍋🍲咩都有得食
可以選台灣特色湯底,清淡的鴛鴦湯底、麻辣湯底,都均有選擇
而且食物配料選擇多,台灣腸,花枝丸,炸魚皮⋯應有盡有🥳

任飲生啤🍻汽水、豆漿、椰青水
甜品仲有格仔餅🧇西米布甸、焦糖燉蛋 🍮啫喱、雪糕🍦雪條

肉🥩豬、牛、羊、魚,虾🦐非常多
而且肉類薄切新鮮好快熟

入到去座位又夠大
唔怕枱仔細細唔夠位放野食
坐得非常之舒服😌

真係食到好滿足😌

2024-03-20
这太火爆了!!!中午11点多到的已经大排长龙,2.5h任食任饮,人均才100多蚊,不敢相信这是香港的物价!🍲鸳鸯汤底任选,招牌麻辣味重口味必备,滋补猪骨汤又浓又香🥩近十款肉肉任食,牛肉羊肉猪肉不同部位都很新鲜,实现安格斯自由🍡满满四大雪柜的蔬菜/丸子/海鲜/配菜/主食自取!近五十种,选择太多了还有各种开胃小菜。千万不能错过台式卤肉饭啊啊啊,卤肉饭配火锅真的太好吃了🧇手工甜品柜现做的布甸/格仔饼港风满满,吃完火锅来一份超满足,还有满满两雪柜的冰淇淋🍦🍺这里的饮料竟然也有几十种!生啤任饮!!!胃口足够大的可以来挑战一下,全场任饮任食🤩
🍲鸳鸯汤底任选,招牌麻辣味重口味必备,滋补猪骨汤又浓又香
胃口足够大的可以来挑战一下,全场任饮任食🤩

2024-03-23