2020-05-03 78 瀏覽
今日收工去咗D2 Place要買寵物用品同零食😉買完就到我去搵好西🤪最後揀咗呢間隱世私房西餐🍴餐廳位於工廈,餐廳門口低調得嚟有格調,內裡裝修亦好有情調氣氛浪漫💕🥣九州原木菇清湯:原木菇味濃郁但飲落好清新,湯底清澈!配少量蘿蔔同洋蔥令個湯更清甜😋🍴鰹魚凍豆腐:豆腐滑到差啲夾唔到😆配合鰹魚微微咸鮮味,正👍🍴吞拿魚他他配脆蓮藕片,檸檬汁🍋:蓮藕片卜卜脆檸檬汁同吞拿魚好夾,開胃前菜👍🍴牛肉薄片配熱情果:熱情果嘅果香滲透落牛肉,好想encore食多幾片呀😋🍽香煎比目魚🐟配三文魚籽,菠蘿🍍清酒泡沫:🍶Sake Foam令成個主菜更加rich,但入口感覺好fresh👍🍽西梅釀豬肉眼拌紅酒醋醃紅椰菜:紅椰菜入口酸尾尾抵銷咗豬扒既油膩感反而越食越開胃越食越想食🤤豬扒肉嫩,厚切有咬口,西梅釀入豬肉眼好有心思💖🍰是日甜品係Cheesecake🧀但我又想食比利時🇧🇪朱古力心太軟+$18就有啦😆🤩🤩3-5 Course $298-$398個人認為真心抵食嘅😍推介🙌🏼呢度仲做緊優惠:晚餐訂座85折!生日月滿四位有一位半價!keep單據下次用會有9折添!相信我好快會再嚟🤭🤩
🍴鰹魚凍豆腐:豆腐滑到差啲夾唔到😆配合鰹魚微微咸鮮味,正👍
九州原木菇清湯
鰹魚凍豆腐