2008-07-02
6月27日今晚呢個飯局約左幾個識左好耐最好既朋友, 大大話話都識左成10年, 最長既識左16年喇...真係唔容易(哈哈, 題外話)因為想剧扖, 於是上嚟搵下邊間好, 最後揀左"鐵板王", 果然份量夠, 又抵又好味, 我地每一叫左個set:餐湯餐包餐茶 - 同同級餐廳水準差唔多, 無咩特別鐵板牛柳王黑椒汁配飯(7成) - 生熟岩岩好, 都幾大份, 好厚但一d都唔un, 而且有牛柳應有既味道口感, 以呢個價錢嚟講真係唔錯鐵板牛柳王黑椒汁配薯菜(8成)鐵板牛仔骨黑椒汁配薯菜(7成)鐵板雞扖王蒜蓉汁配薯菜 x 2埋單約$390, 平均每人$78service就麻麻地, 佢地好似都唔恨你生意, 又或者係因為佢地生意多到唔休做啦, 個manager會成日同你講"如果你見到第二間有位既你都可以去食, 唔洗等我地等得咁辛苦"咁話呢到只有一張6人台, 多過4人都有排等, 但2-4人既就好快有台
餐湯餐包餐茶 - 同同級餐廳水準差唔多, 無咩特別
鐵板牛柳王黑椒汁配薯菜(8成)
鐵板牛仔骨黑椒汁配薯菜(7成)
鐵板雞扖王蒜蓉汁配薯菜 x 2
埋單約$390, 平均每人$78