餐廳: 稻香 (碧湖花園)
資訊:

2020-12-29 587 瀏覽
而家早市做緊限定優惠,如果逢星期一至星期六,11:30前買單有半價優惠,吸引咗好多附近嘅居民嚟食點心。依家係兩人一台食得好安心放心唔需要搭枱。😊試吓佢嘅XO醬炒蘿蔔糕,雖然係半價但係分量十足,而且上枱嗰陣係大大粒脆卜卜另外呢度嘅灌湯餃係非常出名,出咗名湯底濃郁,餃子入邊有好多材料,有冬菇啦肉碎啦蟹柳啦等! 每次嚟到一定要必食另外呢度嘅燒賣蝦餃都非常吸引,平時一籠要20幾蚊,而家半價只係$10左右就食到,同小食店啲魚肉燒賣差唔多價錢😍真係抵到爛🥳 當然啦唔好因為平就要不停嗌嘢食我哋要做一個珍惜食物嘅人😂大家量力而為啦!

每次嚟到一定要必食

我哋要做一個珍惜食物嘅人😂大家量力而為啦!
  • 燒賣