2021-06-21 397 瀏覽
銅鑼灣多數嘅食物都比較偏貴,想飽肚、好食、價錢又抵嘅話,今次比我發現到一間,就係喺銅鑼灣時代廣場對面嘅依間至尊重慶雞煲,印象中以前都食過一次,今次再試下,估唔到都有意外嘅驚喜,真係超級抵食又好食,性價比勁高🤩👍🏻依度嘅地理位置都幾方便,行完時代廣場,過對面鵝頸橋就到,加上呢度嘅職員服務態度都唔錯😚最重要嘅係嘢食好抵食,一個價錢就有齊晒嘢飲、熟食、火鍋配料、甜品雪糕,全部都係任食㗎!首先一嚟到嘅係雞煲份量真係超多,兩個人食,就咁食雞煲已經好飽,而且雞煲肉質鮮嫩,仲落咗大阪醬等等嘅調味料,味道豐富😛我最推介嘅係依度嘅雪花肥牛👅依度嘅牛肉味道好濃郁,好有牛味,而且肉質好鮮嫩,咁嘅價錢食到咁高質嘅食物,真係幾抵㗎😋另外依度嘅海鮮都好正!特別係魷魚🦑魷魚超級彈牙,我連續叫咗三碟😆

首先一嚟到嘅係雞煲

我最推介嘅係依度嘅雪花肥牛👅

另外依度嘅海鮮都好正!特別係魷魚🦑
魷魚超級彈牙,我連續叫咗三碟😆