2024-06-03 28 瀏覽
今日又去土瓜灣探朋友,嚟到呢間環境舒適性價比又高嘅餐廳。我哋2個人都有得坐窗邊4人卡位,闊落之餘望住街景咁食增添咗一份浪漫💕▫️柚子海鹽蜜糖法式豬鞍扒 ($158)豬扒雖然又厚又大塊,但食落仍然嫩滑夠曬腍柚子蜜糖醬好香濃,酸酸甜甜咁好清新。▫️香烤澳洲草飼羊扒伴燒汁 ($178)羊扒有2件,煎得香得嚟又唔會氈,唔鍾意羊氈味嘅朋友都食到!脂肪唔多完全冇油膩感. 沾上特製燒汁更好味▫️黑松露薯條 (加配價$28)薯條好大份,係我最愛嘅厚切薯條🤩面頭嘅黑松露份量都好多,食到最後都仲有!跟餐仲會配湯、沙律同飲品,湯竟然係龍蝦湯🤩以套餐仲要唔洗加錢嚟講真係好少見‼️飲品除咗熱咖啡同茶仲可以揀百香果紅茶,清新減滯呢個價錢坐得舒服又可以同朋友慢慢食慢慢傾,荃灣同馬鞍山都有分店架,大家可以一試🤓

▫️柚子海鹽蜜糖法式豬鞍扒 ($158)

▫️香烤澳洲草飼羊扒伴燒汁 ($178)

▫️黑松露薯條 (加配價$28)