2019-06-30
放假無野做就黎到上環搵食,行行下見到間裝潢幾靚既餐廳就入左黎啦店內有幾名外籍店員,都好親切,佢地識少少中文,落單都無難度Egg Benedict with smoked salmon $118黎到呢啲餐廳,有得嗌egg benedict我就基本一定會嗌,因為其實都真係幾考功夫。呢間既整得不錯,蛋整到少少流心,下面仲有幾大塊既三文魚,味道都幾濃郁!值得一試!另外佢有個水果兜,啲水果都幾正!Traditional Fish and Chips $140本人最喜歡食炸魚薯條啦,見到都係一定嗌!咁佢呢間既炸魚薯條,講真,都係幾好食!佢有兩大舊魚,配一堆長幼薯條!佢既魚都炸得算結實,平時食果啲一切就會散開哂,佢既唔會,味道黎講,比較淡,都係食佢個醬果個味!薯條炸得香脆,係我喜歡食既類型既薯條!Classic BBQ Ribs $148呢個真係超級好食!份量多,佢每舊骨都痴住幾多肉下,所以唔洗怕佢唔夠多肉。味道黎講,我覺得佢調到岩岩好,因為本人食過有啲太酸,佢呢個唔會,薯條如上!Chicken Strips $58呢個小食都係比預期好食,首先佢每條雞柳都大大條,炸到好香脆,同埋佢啲雞肉都幾結實幾有
店內有幾名外籍店員,都好親切,佢地識少少中文,落單都無難度
Classic BBQ Ribs $148
Chicken Strips $58
呢個小食都係比預期好食,首先佢每條雞柳都大大條,炸到好香脆,同埋佢啲雞肉都幾結實幾有咬口,呢樣係比較驚喜!
總結,係上環5舊零食到咁多野食,仲要咁高質,真係值得黎!