餐廳: 海膽屋
資訊:

2021-04-27 3239 瀏覽
上環有間良心小店,細細間舖位只有十個八個位,多數做外賣嘅海膽專門店~呢度係蕃薯妹嘅飯堂💛 每個月都總會嚟幫襯吓~除咗海膽,佢哋有好多魚生刺身類、壽司、手卷、丼飯,好多選擇,仲有幾款即開生蠔,蕃薯妹試過都幾正,下次分享吓刺身拼盤丼好大份,唔只多飯,係魚生都超多~海膽丼直情有兩板海膽舖響面,多到好誇張😍 一個女仔未必食得曬,好抵食!魚生海膽每樣都好新鮮鮮甜加拿大海膽1板+馬糞1板 丼 $298加拿大海膽+珍寶牡丹蝦+中拖羅+大拖羅+時令刺身8款 丼 $298另外三文魚腩厚切又肥美,每次都必叫我會繼續支持💛

呢度係蕃薯妹嘅飯堂💛 每個月都總會嚟幫襯吓~

刺身拼盤丼好大份,唔只多飯,係魚生都超多~

加拿大海膽1板+馬糞1板 丼 $298

另外三文魚腩厚切又肥美,每次都必叫

我會繼續支持💛