2023-05-05
🚇朋友最近生咗小朋友,所以就多左黎九龍灣探B B😍上次已經黎過呢度😋佢哋唔止價錢大眾化💯而且食物水準仲好高添👍抵食🈯️數爆燈呀🥳🥳🥳🍷紅酒燴肉丸配蒜香炒意粉 $65🌈上次已經食過佢地嘅招牌生煎肉餅👍今次就試吓呢個紅酒燴肉丸配蒜香炒意粉😋佢哋嘅肉我覺得好正💯呢個都唔例外😍用到紅酒去燴嘅呢個肉丸🍡肉丸索曬紅酒獨有嘅香味🍷仲有五大粒肉丸波波⚾️粒粒都好juicy😋食完好🈵️足🥳🐷薑絲豬潤湯通粉食炒蛋多士$52🌈係餐牌見到呢個薑絲豬潤配通粉😍組合好特別👍湯底嘅薑味夠曬濃又夠薑😂佢哋係用人手「渣」咗啲薑汁出嚟再加薑絲做呢個湯底🔥認真🈯️數簡直爆燈💯加埋又爽口又厚身嘅豬潤😋的確係水準之作👍正呀🥳☕️薑汁奶茶 +$4🌈薑汁燉蛋就食得多喇😍薑汁奶茶就第一次試😋超級夠薑呀💯原來薑汁同奶茶係咁夾架❤️🥥椰汁紅豆冰 +$10🌈不🉐️了呀👍呢個椰汁紅豆冰超🈶️水準呀💯椰汁超濃而質地又夠厚夠杰身❤️味道亦夠曬懷舊😍單睇個外表已經勁吸引👍好推介喔🥳🔥香脆奶油豬 $18🌈跟餐可以+$18追加份香脆嘅奶油豬👍新鮮即做🔥所以超脆口💯欣賞呢個小店對每個細節都係咁用心處理❤️誠意可嘉🥳
🍷紅酒燴肉丸配蒜香炒意粉 $65
🐷薑絲豬潤湯通粉食炒蛋多士$52