Happy Friday放工緊係要同班老友出去聚吓!我哋揀咗位於觀塘嘅”Mini Friday”填下肚。 呢間餐廳嘅環境好舒服,唔會好似其他餐廳咁多人,最緊要就係食物好味又抵食!😁環境:👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼食物:👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼服務:👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼價錢:👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼🔸黑松露雜菌湯-味道超正!松露同雜菌嘅香氣勁濃郁,味道濃稠適中,飲完之後仲有回甘😚🔸檸檬牛油忌廉汁比目魚-健康嘅比目魚加埋牛油檸檬sauce,口感豐富好好味,魚肉鮮甜,令人一試難忘!🔸蟹膏蟹肉薄餅- 真係一啲都唔馬虎,滿滿嘅蟹肉,啖啖都係蟹肉既口感實在太好,香脆嘅餅底同軟嫩嘅蟹肉襯托得好好,有幾好味就不在話下😍🔸蟹肉菠菜大啡菇- 水準好高! 好新穎嘅搭配,大啡菇入邊塞滿蟹肉同菠菜,勁驚喜,推介!😋“Mini Friday”比起其他同類型嘅餐廳,真係有過之而無不及!除左地段好好,環境都唔會嘈雜,食物又好味,簡直物超所值。我同朋友都食得好開心,下次一定要帶埋呀爸同媽媽尼試下💖👫

環境:👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
食物:👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼