放工想食餐好嘅慶祝吓第一日返新工😌太子有間叫做Cafe Paradise用旋轉木馬做主題!石燒牛應該喺呢度嘅signature, 我哋叫咗一級超牛腱, 加$30連埋set 好抵食呀😌200g比想像中大份 用熱石嘅好處係你可以自己控制塊牛幾成熟~好重牛味好Juicy, 另外仲有薯條金黃色炸得好靚~加$15升級咗芒果沙冰,大大杯由開餐飲到尾😂餐湯係粟米忌廉湯,仲有個心心碟凱撒沙律甜品有個芒果布甸,佢個造型好得意💕另外點咗個水牛城雞翼,超級大隻我同男朋友講笑話係咪火雞😂😂略嫌偏鹹,醬汁非常濃郁,不過都係好好味嘅~單點帆立貝墨魚汁燴意大利粉,出邊有啲墨魚汁意粉係得個顏色冇咩味,呢度嘅墨魚汁味好濃,啱晒我呀⚫️✔️內部環境少少昏暗仲有啲吊燈,整體感覺就係平價西餐廳食嘢,而且經理同店員嘅服務態度都好好,不斷幫手收碟同埋提醒啲牛要點樣煎👍🏼會介紹朋友嚟試呢間,食物選擇種類都好多好多,單點唔貴,加錢連套餐亦都好豐富👏🏼

放工想食餐好嘅慶祝吓第一日返新工😌
太子有間叫做Cafe Paradise用旋轉木馬做主題!

加$15升級咗芒果沙冰,大大杯由開餐飲到尾😂

餐湯係粟米忌廉湯,仲有個心心碟凱撒沙律

甜品有個芒果布甸,佢個造型好得意💕

2022-06-27
10 分鐘 (堂食)