2022-11-12
逸 壽司(Tsim Sha Tsui)想喺尖沙咀搵間又抵食又高質嘅壽司舖唔係咁易㗎☝🏻 今次比我無意中發現呢間位於亞士厘道嘅日本菜🇯🇵 壽司質素都唔錯🤔 有機會要試埋呢度嘅omakase添~⌖ 全日自選壽司 (12件)🍣💰$198小編今次自己一個食 所以嗌咗12件自選壽司🙈 包括吞拿魚腩、油甘魚、真鯛、火炙左口魚邊、三文魚腩、帶子、北寄貝、赤蝦、甜蝦、魷魚、芥辣八爪魚軍艦、蔥吞拿魚腩軍艦🤤🤤 壽司飯無論酸度同埋濕潤度都啱啱好😗 另外有幾款特別有驚喜嘅壽司想介紹俾大家😛 吞拿魚腩幾肥美🐟 赤蝦夠大隻鮮甜🦐 火炙左口魚邊好香嘅魚油味🔥 有入口即溶嘅感覺 蔥吞拿魚腩軍艦口感好綿密😋😋☻ 回頭指數:8/ 10 ❝ #Amiの九龍覓食記#Fatshit_ami #Lunchtime #尖沙咀美食 #香港美食 #港式美食 #食好西 #尖沙咀壽司 #尖沙咀omakase #omakase推薦 #日本菜 #尖沙咀日本菜 #自選壽司 #日本壽司 #吞拿魚腩壽司 #壽司舖推介
⌖ 全日自選壽司 (12件)🍣
💰$198