2019-07-25 423 瀏覽
話說見到網上介紹尖沙咀有間抵食既火鍋放題,於是揾朋友一齊黎食🥳基本上佢有兩類可以選擇,一款係兩小時自助火鍋放題,可以揀加拿大豚肉/日本雞/牛肩胛/牛小排/黑毛和牛,價錢就跟你揀嘅類別而定。而另一款就係五小時任食,可以食晒豬🐷雞🐥牛小排同🐮牛肩胛🤩.湯底都有多款選擇,我地就揀左蘿白豚骨濃湯,幾清甜。牛魔皇既我打邊爐最緊要有牛🐮🐮🐮,牛肉質素比我預期既高🤩牛肩胛新鮮而且好有牛肉味。牛小排肉既脂肪比牛肩胛多啲,牛味濃郁。豚肉一啲都唔韌亦唔會好鞋口🤤🤤.除左肉之外,仲有好多自助火鍋配料🤗例如鳳城水餃、韮菜餃、魚皮餃、鮮蝦滑、牛筋丸、芝心獅子丸、沙拉龍蝦丸等。菜又新鮮,整體質素真係唔錯,可以一戰👏🏻.飲品方面有十多款選擇😯👍🏻咁細間火鍋店黎講絕對足夠,最驚喜仲有成枝涼茶添,啱哂我🔥呢度仲有出面比較少見既牛蒡茶,都不妨試下👍🏻.就算食到飽飽都記得留返個胃食甜品呀!甜品有四款Haagan Dazs雪糕任食😍😍😍包括有朱古力、夏威夷果仁、藍梅同焦糖脆餅🤤🤤超滿足🥰.💟由於餐廳唔大,建議最好預約定,咁就唔驚黎到冇位!

牛肩胛新鮮而且好有牛肉味。
牛小排肉既脂肪比牛肩胛多啲,牛味濃郁。
豚肉一啲都唔韌亦唔會好鞋口🤤🤤

💟由於餐廳唔大,建議最好預約定,咁就唔驚黎到冇位!