2020-10-21
黎到荃灣試黎呢間想試好好耐的台式放題,湯底選擇好多,野食種類都吾少,而且同朋友黎食就一人一鍋好衛生,重點吾算好貴,所以都幾推介。🤭❤️$203牛肩胛肉放題套餐蕃茄麻辣湯底叫左小辣,大約三-五小辣到,湯底甜甜的蕃茄味,仲有粒粒蕃茄蓉😱😱,好鐘意呢個湯底🥺藥膳湯底清淡必選!湯底清清地,少少藥材味香,好養生🥳牛肉油脂分布平均,切得好薄🥰整體好高質😈,而豬肉幾吾錯🤪🤪🤪自取區有d特別的野食,例如羽衣甘藍,墨汁香腸,豬血糕,而比較驚喜嘅係牛丸,有肉汁架🙋🏻♀️,仲有大大條蟹柳條💕😳雪糕:有movenpick,dryes,大腳八,仲有能得利,煉奶雪條等等,幾多新野都有!岩曬我呢d貪新鮮嘅人,試左好多吾同嘅味!好滿足🥺🥺🥺飲品:冷飲選擇都多✌🏻,很特別嘅係照顧鐘意熱飲嘅朋友😳,暖櫃有我最鐘意的暖維仔奶😍😍😍!暖飲可以埋唔飲凍野嘅人士❤️🤣
$203牛肩胛肉放題套餐
蕃茄麻辣湯底
藥膳湯底
清淡必選!湯底清清地,少少藥材味香,好養生🥳