2020-12-05
Cheese burger $65.價錢尚可 新鮮即煎既牛漢堡 上台熱辣辣 好juicy 大大塊芝士 唔錯😆.水牛城雞翼 $61.有6隻 價錢中等 都炸得幾好食 少少辣 可以一戰.Chocolate milkshake $58.好飲😝少貴.以上除左杯drinks 其他用app都有75折 超抵 唔知宜家仲有冇 但我上面show既係未折既價錢 .蘑菇薯條 $41.之前聽過話哩間好食又平 奈何我個list有太多野想食一直冇去😌今次見到app book有7折即刻過去試下.見到個個都大讚哩個薯條正 就叫 open kitchen 坐高枱可以望到廚房整緊乜😆 等左一陣薯條好快上枱🐱 又係勁多爆多汁 好多菇 薯條份量都唔少😄 我覺得有d似triple o個隻味 但哩間好食好多 醬汁又唔孤寒😛冇加一 折左$29咋.
水牛城雞翼 $61
有6隻 價錢中等 都炸得幾好食 少少辣 可以一戰