2022-05-05 161 瀏覽
千之味應該對好多人黎講都唔陌生,好多地方都有分店,而且又有提供外賣服務,啱曬同朋友聚餐食🥰價錢好親民,宜家仲有午餐同晚餐既外賣自取套餐👍另外佢地有四款$30既學生餐,只要係著校服或者出示學生証就可以享用,好抵食! 1️⃣三文魚冷麵($30) 學生餐全日都有,超抵~呢個價錢邊度搵,仲配埋野飲😳三文魚切粒,配上青瓜絲、蟹柳絲、蟹籽。冷麵份量好多,佢地將胡麻醬另外裝起,可以自己落~我就落曬咁濟🙈好正😋  好味:6.7/10 環境:6.8/10 性價比:9.5/10  御品·千之味 Oi-Shi-Sushi  📍地址:深水埗荔枝角道390C號利聯益大廈地舖 📌有八間分店,另外七間係觀塘、大埔、大圍、荔枝角、長沙灣、元朗、屯門  #深水埗美食 #深水埗黃店 #千之味 #吃貨人生 #食好西 #黃店 #黃色經濟圈 #三文魚冷麵 #御品千之味 #hkfoodie #hkfoodstagram #hkeat #hkfoodblog #yellowfood #yelloweconomy #hkig #hkfoodlover #salmon #tuna #yellowshop #香港美食 #foodstagra

1️⃣三文魚冷麵($30)
 學生餐全日都有,超抵~呢個價錢邊度搵,仲配埋野飲😳三文魚切粒,配上青瓜絲、蟹柳絲、蟹籽。冷麵份量好多,佢地將胡麻醬另外裝起,可以自己落~我就落曬咁濟🙈好正😋  好味:6.7/10 環境:6.8/10 性價比:9.5/10  御品·千之味 Oi-Shi-Sushi  📍地址:深水埗荔枝角道390C號利聯益大廈地舖 📌有八間分店,另外七間係觀塘、大埔、大圍、荔枝角、長沙灣、元朗、屯門  #深水埗美食 #深水埗黃店 #千之味 #吃貨人生 #食好西 #黃店 #黃色經濟圈 #三文魚冷麵 #御品千之味 #hkfoodie #hkfoodstagram #hkeat #hkfoodblog #yellowfood #yelloweconomy #hkig #hkfoodlover #salmon #tuna #yellowshop #香港美食 #foodstagram