2016-09-07 3458 瀏覽
有同事升職請食飯, 幾個大男人梗係去食放題啦.朋友之前去過, 話包埋啤酒汽水任飲.入門口已見到一大個甜品Bar, 除咗甜品, 水果, 仲有D熟食, 同湯.再過幾步又有個大雪櫃, 超多飲品, 仲有啤酒(Hoegaarden)都係免費任飲.我地幾個男人攞咗一大碟炒蜆, 邊食邊點.刺身點親都足數, 無漏單. 之前試過其他放題唔係漏單就少咁樣或點10 塊黎5塊. 果然老實.滑蛋肥牛鍋廣島蠔豆腐鍋清酒煮蜆鍋物超正, 個滑蛋肥牛鍋我地仲encore咗.燒魷魚, 絕對推介呢個燒魷魚, 超好味整體黎講, 都好滿意, 點咁多樣食物都無漏單. 全部都新鮮熱辣送黎, 唔似係預先整定.地方算幾好, 坐得都舒服. 重點係D職員個個都好好態度, 做嘢又快手, 一食完好快就會清走D碟, 唔會搞到成枱都係嘢. 可以再狂叫狂食狂飲...
有同事升職請食飯, 幾個大男人梗係去食放題啦.

朋友之前去過, 話包埋啤酒汽水任飲

)都係免費任飲.

我地幾個男人攞咗一大碟炒蜆, 邊食邊點.
刺身
廣島蠔豆腐煲
廣島蠔豆腐鍋
清酒煮蜆

鍋物超正, 個滑蛋肥牛鍋我地仲encore咗.
燒魷魚
燒魷魚, 絕對推介呢個燒魷魚, 超好味
燒物
創作壽司