2018-11-24
🔍$168/人 加一大角咀食街有好多好野食,今晚揀左去食韓燒,去個餐廳都大,格局亦開揚,張枱亦唔會細到同隔離打詠春咁。,整體舒服。侍應安排左座位就即刻有招呼,介紹比我地聽有咩新鮮出既前菜&熟食,餐湯之類,又教我地燒咗肉先食其他野(即用油開鍋免黏),服務合格。發現到有條抽風管係地下向下抽,唔係頂抽式,所以燒既時候無油煙味。我地食果日8/9成滿座都唔會入左吸煙區咁,證明佢地套抽風真係好好,食完埋單後個身都冇油味,依樣抵讚。👍🏻👍🏻好喇講番食物,除咗各類前菜熟食之外(玉子燒好味)👍🏻,仲有刺身,各類壽司,生果等等,仲有雪糕,涼粉甜品,仲有自家製菊花茶,餐湯(蕃茄湯好飲)👍🏻,紅豆沙,所以都算多選擇。兩個雪櫃係自取飲品既(任飲),除左有一格櫃內酒類寫明要另外收費,可惜無熱飲揀,只有熱水,扣左少少分。自助燒物既凍櫃內都好多種類既肉食,韓式醃製既豬扒、五花肉、肥牛、牛舌、雞腎、雞軟骨、魷魚、墨魚仔、扇貝等等,未能儘錄。不過蔬菜類唔夠肉類多。宜家物價咁高。埋單人頭唔洗二佰蚊。環境服務同食物都算合格。C/P幾高👍🏻🍽7/10 🔎大同韓燒大角咀大全街42-44號地舖
🍽7/10
🔎大同韓燒