2022-12-14 156 瀏覽
Lunch 係沙田搵食,去到偉華見到呢間小胖台灣便當,打算同朋友快快手食完就行。估唔到平平地又幾好味幾抵食👍🏻推薦我地每人叫左一個餐,台灣鐵路大排骨飯+鹽酥雞+凍蘋果茶 & 椒麻豬柳肉燥手工麵+茄子+熱金橘檸檬 上菜速度好快,門口落單俾完錢,唔洗2-3分鐘已經陸續上食物。 先飲左啖金橘檸檬🤩超香甜👍🏻最近咁凍,大家真係要試下。椒麻豬柳肉燥手工麵:手工麵條真係好好味,質地軟熟,我好鍾意❤️ 而且仲有少少肉燥可以配麵,肉燥好淋好入味👍🏻椒麻豬柳粒,少少辣,好惹味。台灣鐵路大排骨飯:超大份🤩大到蓋住曬D飯,所以D飯吸左肉汁😋yummy 。排骨超大块又juicy , 仲幾厚身🤩好抵食 2個小食鹽酥雞同茄子味道都唔錯,個人鐘意鹽酥雞,因為啖啖肉🤪份貴又夠同朋友每人 share 幾粒😋人均都係$70 左右,唔錯,幾抵食🤩

我地每人叫左一個餐,

先飲左啖金橘檸檬🤩超香甜👍🏻最近咁凍,大家真係要試下。
金橘檸檬

椒麻豬柳肉燥手工麵