2023-06-10
好耐冇食過到會啦,估唔到呢一間Fever Food(到會熱點)又幾好食✏️我哋叫咗一個六至八人餐,任選八款食物,先至$904(包運費到樓下),而我哋有七個人一齊食,都食淨左唔少,所以份量非常之足夠✅✏️加$60可以送到樓上✏️主食方面,我地叫左水蜜桃、菠蘿、鮮茄焗⻄班牙豬鞍扒飯(約2磅) 同 一口牛炒飯配飛魚籽(約2磅) ,個人覺得焗豬扒飯比較好食嘅豬扒,不但切咗一塊塊,而且個茄醬甜甜地幾好食,配埋個飯一齊食都唔錯✏️喺炸物方面,我叫左脆炸吉列蝦拼魷魚圈配沙律醬(各6) , 韓式柚子炸雞配甜辣雞醬(16件) ,黑松露熔岩芝士炸薯角 (約2磅裝)。當然都會運送需要一定時間,所以通常叫咗炸物嘅時候都會冧左啲,但係佢嘅炸雞炸蝦依然好食,而薯角居然係甜嘅,都幾有新意✏️肉方面,我叫左香煎龍利魚拼香草紐⻄蘭羊架(6塊/2件) ,日式和風金針菇安格斯肥牛卷(12串) 同客家鹹香鹽焗雞拼海蜇(約 2磅) 。個肥牛卷煮得幾好,呢個唔錯,都幾建議大家選擇呢一個。羊架唔騷,我個人都鍾意食唔騷嘅羊架,不過唔建議冧埋佢嘅汁。至於鹽焗雞就相對健康,味道相對清淡,如果唔鍾意食太濃味嘅話,就選擇鹽焗雞就啱晒你。
✏️加$60可以送到樓上