2020-11-14 350 瀏覽
食大閘蟹恨咗好耐,上網搵資料搵咗幾間大閘蟹放題,睇到好多網友推介呢間金兜記任食大閘蟹餐!今日終於約埋幾個朋友一齊去拆蟹!由於太多人嘅關係,佢分咗兩個時段,我哋book咗八點,早幾個字已經要係樓下排隊搭𨋢先上到去,好誇張!個套餐其實都包咗幾多嘢食,有杏汁燉花膠、黃金蝦球、潤燒乳鴿、生炒臘味糯米飯同薑茶、當然仲有任食足4両的日本大閘蟹!其實d前菜已經好好食, 我最鍾意食個乳鴿,如果唔係有個任食餐我應該會再叫多隻!日本蟹食落好似真係唔同啲,勁爆膏!同埋大閘蟹嚟講佢都算好多肉!咁樣計落都食咗有十隻八隻,攪到都唔得閒影相!仲有佢啲蟹都算洗得好乾淨,唔使自己剪繩!同埋佢加蟹既速度都好快,完全冇就住,其實食得多真係超抵!整體服務都好好,自動加蟹同執枱,值得推介。

整體服務都好好,自動加蟹同執枱,值得推介。

2020-11-07