2020-08-18
今日同朋友去咗迪士尼玩,去到晏晝就想食返啲嘢補充一下體力再去玩過💪🏻🙊迪士尼樂園有好多間餐廳亦都有唔同類型嘅,例如中式飲茶嘅,西式自助餐or快餐等等。有眾多嘅選擇真係令人花多眼亂😍而且可能我想食西式但我嘅朋友又會想食中式嘅😖所以我每一次嚟迪士尼都會揀皇室宴會廳😍因為皇室宴會廳就好似商場嘅food court咁,一間餐廳但係有唔同主題食物可以揀,呢度分咗四個主題分別係和風,廣東,燒烤和環球。和環球。啱晒一大班朋友各人有唔同口味但又唔使就嚟就去可以解決眾人所需👍🏻🔺環球-皇室肉丸意粉套餐($132)首先一讚係佢嘅份量👍🏻主題樂園食物嘅份量不嬲俾人認為會好細係唔夠食嘅,但我嗌呢個意粉套餐份量好足料👍🏻而且仲有成七粒肉丸咁多俾咗幾粒朋友食我食到最後都食唔晒!排隊等攞意粉嘅時候,見到佢會落芝士碎我已經好興奮因為我係芝士愛好者😍所以見到佢俾咗好多而且好大塊嘅芝士片我好開心😍可惜嘅係佢嘅芝士係羊奶芝士片唔係我喜愛果種😭整體比我感覺好好👍🏻因為食得飽而且味道又好感覺好滿足!而且佢嘅價錢同份量成正比,同樣價錢喺火箭餐廳只係食到一個漢堡包同一份薯條唔會有呢種滿足感😭食飽充滿晒能量去玩啦!我下次嚟迪士尼樂園
🔺環球-皇室肉丸意粉套餐($132)
食飽充滿晒能量去玩啦!我下次嚟迪士尼樂園都會揀返呢間餐廳🥰