2023-09-27 232 瀏覽
今日同同事去咗食lunch,我哋行過見無人排隊就揀咗呢間餐廳。餐湯有羅宋湯,暖身又開胃。我揀咗鐵板招牌牛柳意粉。佢係呢間餐廳嘅招牌菜,絕對值得一試。牛柳嫩滑多汁,同意粉煮得岩岩好,令呢道菜味道豐富。鐵板烹調令牛肉更加香口,意粉更加入味。另一道菜係板燒和風牛柳飯。牛柳係嫩煎嘅,肉質鮮嫩,口感好好。飯飯有香氣,同和風醬汁一齊食,味道好協調。呢個飯食到好飽,份量都好足夠。我哋仲加咗多個小食,就係芝士西多士。芝士西多士外面香脆,內裏嘅芝士融化喺口,好好味。呢個小食令我地好滿足,一人一半岩岩好。至於飲品,我哋叫咗咸檸七喜同凍檸蜜。咸檸七喜係清涼開胃,帶嚟咗微微嘅酸甜味。凍檸蜜就岩岩好,唔會太甜。我哋對呢間餐廳嘅水準好滿意,下次一定要再黎!

我哋對呢間餐廳嘅水準好滿意,下次一定要再黎!