2013-05-22 1221 瀏覽
平日放工之後有時未必想直接返屋企, 有時就想先係其他地方行下先返去. 我就好鐘意早兩個站係龍門居落車, 之後行返去散下心做下運動希望可以KEEP下FIT不過我應該KEEP唔到FIT, 因為龍門居落車位有條食街, 好多野食…通常都只有更肥既份…有時候食物吸引人, 除左色, 香, 味之外, 價錢都係一個吸引人既因素, 今次我就係比價錢吸引睇圖估唔估到我今次叫咩食呢? 圖細左D睇唔到呢? 哈哈, 其實我比佢既晚市炒粉麵吸引到.晚市炒麵$11一大盒, 真係可以食到你飽飽! 滿足到我呢隻大肥牛既胃口, 上圖或者睇落似只有單調既淨麵, 其實裡面都有火腿, 菜等等配料, 唔會覺得淨麵咁齋既感覺...不過話講得好似好正好抵食咁, 不過可以好老實講, 味道真係好一般, 唔會熱辣辣, 不過唔凍, 雖然有唔同材料帶來既口感, 不過味道淡味, 一D都唔美味, 但是就係一D都唔難食. 如果以飽肚為目的就沒問題.喂喂喂, D燒賣另外買架! $11大盒麵送燒賣, 邊有咁SO阿?成個$5銀仔咁大阿一粒, 佢係一粒魚肉燒賣, 自家製唔係大家係7-11食哥哥種口感, 雖然外表認真麻麻, 口感都幾唔錯, 又大粒, 所以都O

成個$5銀仔咁大阿一粒, 佢係一粒魚肉燒賣, 自家製唔係大家係7-11食哥哥種口感, 雖然外表認真麻麻, 口感都幾唔錯, 又大粒, 所以都OK.
香港已經好小地方可以賣到平價食物了, 就算係屯門, 而家D野都好貴, 食一餐無40都落唔到樓, 老麥特價餐都要$21, 呢度既麵雖然味道麻麻, 不過勝在夠抵, 相信吸引左唔小以經濟實惠既人幫襯 (包括本肥牛)
2013-03-06
1 分鐘 (外賣自取)
  • 自製燒賣