招聘中
月薪
餐廳: Chatterbox Express
資訊:

2024-03-27 43 瀏覽
太古城Chatterbox Express吃晚飯,有個二人套餐幾抵食💲278包一個小食、兩個主食、兩個甜品和兩杯飲品。小食:黑醬油炒蘿蔔糕,蘿蔔糕有絲絲蘿蔔,用黑醬油炒,頗有特色。🍽️主食:星洲海鮮炒貴刁夠鑊氣,有大大隻鮮甜的蝦,魷魚絲和臘腸,加蔬菜混合黑醬油一齊炒,份量多味道好。🍛海南雞飯套餐有湯有油飯,飯有飯味,雞有雞味,雞肉厚而嫩滑,配薑蓉老醬油辣醬一齊食,有風味。🍚🍗甜品:最鍾意佢個斑斕蛋糕,鬆軟有蛋味。椰子雪糕球大大球,有絲絲嘅椰子,又有奶香味。🍰🥥飲品:新鮮椰青,椰青水好鮮甜,檸檬薏米水好健康,有好多薏米真材實料。🥥🍹我們一共三個人,多叫了一客星加坡炒飯。炒飯都係用黑醬油炒,有鮮蝦、臘腸、蛋絲、雞絲,上面鋪咗一隻太陽蛋,旁邊仲有一大片脆卜卜嘅蝦片。好味。🍚🍤葡萄柚有機雜莓茶茶味濃郁,冰涼冰涼。有雜莓的果肉,但係飲落去一啲都唔甜,啱晒我哋呢啲減肥人士😀☕三個人才吃了💲$500,感覺上好豐富,又有甜品和飲品,十分滿意。👌😋

我們一共三個人,多叫了一客星加坡炒飯。

• 文華海南雞飯
  • 椰子雪糕