同朋友萬聖節黎迪士尼玩, 我自從小學就冇黎過😂😂紅日好似好多餐廳都冇開 搵到呢間好似大份又抵食 餓暈嘅我哋就衝咗過去要先出去拎咗餐然後再去收銀機畀錢, 會員卡有折 * 以下套餐全部免費跟汽水 +$5轉加大 🌟烤雞套餐(半隻) $160一行過個已經見到好多人食呢個套餐 見到隻雞炸得好靚同埋好大份 我哋梗係唔執輸隻雞好滑同埋多汁 皮脆 而且又大隻 薯條都係熱辣辣 👍 🌟人蔘燉雞湯套餐 配白飯及精選小食 $180見到前面嗰間人一人一個呢個餐 所以我哋都叫咗有 人參雞湯 白飯 卡邦尼年糕 泡菜 人蔘雞湯偏苦好重人參味 隻雞係細隻肉都嫩滑 而且雞入面包咗好多糯米飯 我朋友勁鍾意食我哋最後面入面啲人參仔都食埋😂泡菜係好新鮮 冇嗰啲擺咗好耐嘅酸味, 卡邦尼年糕味道正常好食! 🌟鮑魚海鮮炒飯套餐 $160基本上就係福建炒飯 面頭畀你兩隻罐頭鮑魚 但係喺迪士尼入面嚟講都算好好因為佢個飯係勁大份 我哋四個人食😂 飽肚之選 味道同出面茶樓嘅一樣 總括嚟講係迪士尼入面呢間餐廳算幾抵食😯🌟👍 下次去都會再食~ 另外仲見到好多人叫焗豬扒飯~
同朋友萬聖節黎迪士尼玩, 我自從小學就冇黎過😂😂
要先出去拎咗餐然後再去收銀機畀錢, 會員卡有折

* 以下套餐全部免費跟汽水 +$5轉加大

🌟烤雞套餐(半隻) $160